Formula 1: GRESEALA Uriasa Recunoscuta de Mercedes, cu Verstappen si Hamilton in Centru

Formula 1 are recunoscuta de catre Mercedes o greseala uriasa, pe care echiipa a facut-o, Max Verstappen si Lewis Hamilton fiind in centrul ei.

Formula 1 GRESEALA Uriasa Recunoscuta Mercedes Verstappen Hamilton Centru

Formula 1 este un sport in care viziunea conteaza extraordinar de mult, iar Mercedes a recunoscut recent ca plecarea lui Lewis Hamilton de la echipa reprezinta totusi o oportunitate foarte mare de a aduce un inlocuitor care are potentialul de a avea succes in viitor in cadrul acestui sport, Antonelli fiind in atentia directorului Toto Wolff.

Formula 1 nu a fost prea „darnica” cu Mercedes in ultimii ani, insa Toto Wolff spune ca a invatat ceva de la pierderea lui Max Verstappen in fata Red Bull cu multi ani in urma, iar cu Antonelli nu vrea sa faca o greseala similara, chiar daca asta nu inseamna ca el va incepe sa conduca imediat dupa ce Lewis Hamilton va pleca la Ferrari.

Formula 1 este in momentul de fata dominata clar de Max Verstappen, insa Lewis Hamilton si George Russell au reusit doua victorii impresionante in ultimele 2 Grand Prix-uri importante, astfel ca se asteapta si mai multe de la ei in urmatoarea perioada, dar ramane de vazut cum vor mai reusi sa-l depaseasca pe olandez.

„A existat o situație în urmă cu mulți ani în care am avut ocazia să-l lăsăm pe Max să conducă. Și asta nu era posibil pe atunci pentru că pur și simplu nu aveam un cockpit. I-au dat un contract cu Toro Rosso, cu posibilitatea de a conduce pentru Red Bull anul următor.

L-am pierdut apoi pe tânărul șofer și puteți vedea cât de succes a devenit. Și tocmai pentru că avem la orizont un junior care conduce cu adevărat la un nivel foarte înalt, am vrut pur și simplu să țin această opțiune deschisă. Asta nu înseamnă că îl vom pune pe Antonelli în mașină anul viitor.”