Franta: Anunt Oficial de ULTIM MOMENT privind Finalizarea Aderarii Romaniei la Schengen in 2024

Franta face un anunt oficial de ultim moment privind finalizarea aderarii Romaniei la Schengen in 2024, despre ce sunt informati toti romanii.

Franta Anunt Oficial ULTIM MOMENT Finalizarea Aderarii Romaniei Schengen 2024

Franta transmite un foarte important anunt oficial de ultim moment pentru milioane de romani din toata tara, dar si Europa, iar asta pentru ca prin ambasadorul sau, Nicolas Warnery, ne readuce aminte despre faptul ca sustine in continuare finalizarea aderarii Romaniei la Schengen, cu ridicarea controalelor la granitele terestre, obiectiv de interes national de 10 ani de zile.

Franta a sustinut intotdeauna aderarea Romaniei la Schengen, inca de cand am indeplinit pe deplin toate obligatiile pentru a putea face parte din Spatiul Schengen, iar acum sustine inclusiv finalizarea acestui proces, unul care este destul de complicat, in principal din cauza Austriei, care refuza cu desavarsire sa renunte la pretentiile sale, dar care poate fi “convinsa” sa o faca, in final.

Franta a depus eforturi diplomatice pentru a ajuta la finalizarea aderarii la Schengen, insa deocamdata Karl Nehammer este o piedica foarte mare in acest proces si ramane de vazut in ce masura lucrurile se vor schimba, chiar daca francezii ne promit ajutor, e greu de spus daca vor si reusi sa schimbe ceva in atitudinea cancelarului de la Viena, poate in 2024.

„România beneficiază de sprijinul deplin al Franţei pentru a intra cât mai repede în spaţiul Schengen şi cu frontierele terestre, după ce pe 31 martie a intrat în spaţiul de liberă circulaţie cu cele maritime şi aeriene, ceea ce îi bucură.

Anul 2024 este, de asemenea, un an cheie pe drumul aderării României la OCDE. Şi în acest domeniu, România poate conta pe sprijinul deplin al Franţei. Anul 2024 este şi un an special pentru francofonie, cel de-al 19-lea Summit al Francofoniei fiind organizat la Villers-Cotterêts, în luna octombrie. aA afirmat ambasadorul Frantei in Romania, Nicolas Warnery.”