Lewis Hamilton: Explicatiile Oficiale Mercedes Privind o PENALIZARE din Formula 1 care l-a Afectat

Lewis Hamilton este in centrul unor explicatii oficiale ale Mercedes privind o penalizare din Formula 1 care l-a afectat substantial, ce transmite.

Lewis Hamilton Explicatiile Oficiale Mercedes PENALIZARE Formula 1 Afectat

Lewis Hamilton este in centrul unor explicatii foarte importante oferite de catre Mercedes cu privire la o penalizare pe care pilotul britanic a suferit-o si care l-a afectat serios, iar asta pentru ca in ultimul Grand Prix din Austria, el a fost sanctionat din cauza faptului ca a iesit in afara cursei, iar bucati din caroseria masinii sale s-au rupt.

Lewis Hamilton nu a reusit sa castige cursa din Austria, iar Mercedes ofera acum detaliile cu privire la ceea ce s-a intamplat atunci, mai ales ca britanicul a fost serios afectat de penalizarea primita in acea cursa de Formula 1, ea nefiind prima, insa problemele n-au fost in totalitate la el, asa ca desigur ca nu a fost multumit de situatie.

Lewis Hamilton a reusit sa castige cel mai recent Mare Premiu de Formula 1 la care a participat, iar Mercedes se asteapta sa vada si alte victorii importante de la el, astfel ca ramane de vazut ce vom mai vedea in cursul urmatoarelor saptamani, pe masura ce pilotul va incerca sa castige si mai multe dintre cursele in care se va inscrie.

“Da, a fost una dintre zilele lui proaste. Un început destul de decent și apoi Turnul 1, Turul 1, reda poziția înapoi a fost un lucru dur. Dar era destul de clar că nu vom primi o penalizare de 10 secunde dacă nu o facem. Apoi a început să curgă în spirală.

A împins foarte tare la intrare, se vede cât de mult a împins, a pierdut spatele și apoi evident a venit următorul penalty. În plus, am avut daune la podea din cauza călătoriei pe bordură, ceea ce cred că o au majoritatea oamenilor, dar a lui a fost extins. Au fost două zecimi și jumătate în părți care s-au rupt pe bordură.”