3 Notificari Oficiale BANCA Transilvania de ULTIM MOMENT Vizand 4 Milioane de Clienti din Romania

BANCA Transilvania a publicat 3 notificari oficiale de ultim moment, vizand 4 milioane de clienti din Romania, deciziile anuntate de banca.

3 Notificari Oficiale BANCA Transilvania ULTIM MOMENT Vizand 4 Milioane Clienti Romania

BANCA Transilvania, cea mai mare banca din Romania si una dintre cele mai mari din Europa de Est, a hotarat sa aduca in atentia milioanelor de clienti din Romania nu mai putin de 3 notificari oficiale de ultim moment, despre care ar cam trebui sa stim, pentru ca ele vin in beneficiul nostru in momentul de fata.

Banca Transilvania vorbeste intr-o prima comunicare despre faptul ca putem transfera foarte rapid bani intre cardurile proprii din BT Pay, prin simpla accesare a sectiunii de transfer de bani intre carduri, alegand cardul tranzactia putand fi incheiata foarte rapid, asa cum este si normal in orice aplicatie bancara moderna.

Daca in aceasta perioada alegi sa calatoresti in strainatate, atunci e bine sa stii ca Banca Transilvania iti ofera posibilitatea de a primi 10% inapoi din banii cheltuiti in zilele de marti, doar daca esti in fara Romaniei si faci plati folosind un card Mastercard, doar pentru ele fiind valabila campania aceasta in momentul de fata, pentru clienti.

Banca Transilvania aduce deasemenea in atentie si faptul ca, incepand de acum putem face foarte rapid plati online pe site-urile comerciantilor folosind optiunea Pay with BT Pay, ceva similar cu ceea ce este oferit prin Apple Pay si Google Pay, mai multe detalii despre aceste servicii fiind disponibile direct pe website-ul bancii acum.

Pentru a transfera bani între cardurile proprii din BT Pay, tot ce trebuie să faci este să intri în aplicație și să selectezi opțiunea „Între carduri”. Alegi cardul din care vrei să faci transferul și cardul unde vrei să transferi, și… gata. Te bucuri de vacanță ? Reminder că în fiecare marți primești 10% cashback la plățile cu un card Mastercard în magazinele fizice din străinătate

Acum poți face plăți online mult mai simplu și rapid pe site-urile comercianților parteneri, cu opțiunea Pay with BT Pay. Plătești direct cu cardurile pe care le ai în app, alegi modalitatea de plată – în rate sau integral, pentru cardurile de cumpărături – și primești în câteva secunde confirmarea plății.