Formula 1: Lewis Hamilton isi Pregateste Fanii pentru o DEZAMAGIRE Majora in Ungaria

Formula 1 il are iar pe Lewis Hamilton in centrul atentiei, dupa ce pilotul britanic a inceput sa-si pregateasca fanii pentru o dezamagire majora in Ungaria.

Formula 1 Lewis Hamilton Pregateste Fanii DEZAMAGIRE Majora Ungaria

Formula 1 se pregateste pentru Marele Premiu al Ungariei in acest weekend, iar Lewis Hamilton isi pregateste fanii pentru o noua dezamagire, iar asta deoarece pilotul britanic a inceput deja sa se planga de faptul ca masina Mercedes nu ii va oferi performantele pe care le doreste, in cadrul cursei de maine, din pacate.

Formula 1 a avut parte de doua surprize majore in ultimele 2 curse de Grand Prix, pentru ca George Russell si Lewis Hamilton le-au castigat, dar acum britanicul spune ca e foarte posibil sa-l vedem iar pe Max Verstappen incoronat castigator, pentru ca masina Mercedes nu functioneaza chiar conform asteptarilor sale, din pacate.

Formula 1 abia a inceput sa-i aduca iar satisfactii lui Lewis Hamilton, insa iata ca Mercedes reuseste sa-l dezamageasca din nou, asa ca va fi foarte interesant de vazut daca pilotul britanic va reusi sa obtina performantele dorite din masina pe care o conduce, mai ales ca asteptarile sunt uriase cand vine vorba de urmatoarele curse.

„Mașina s-a simțit la fel de rău ca în mod normal când este cald. Astăzi nu a fost chiar o zi bună, în afară de vremea bună și a fost frumos să fim aici, dar nu am fost cu adevărat în formă astăzi, așa că mașina nu s-a simțit bine din punct de vedere al configurației.

Dar cred că avem o idee de ce și vom lucra peste noapte, dar nu este cea mai bună pregătire de până acum. Am avut mici modificări între FP1 și FP2, dar mașina era cam la fel. Există un lucru special pe care l-am lăsat pe care îl schimbăm în acest weekend, la care probabil trebuie să ne întoarcem.”