X

Formula 1: ACUZATII Impotriva lui Lewis Hamilton dupa Accidentul cu Max Verstappen

Formula 1 a explodat in weekend din cauza controverselor generate de catre accidentul dintre Lewis Hamilton si Max Verstappen, iar nu toata lumea l-a vazut pe britanic intr-o lumina buna, totul deoarece unii spun ca el ar fi fortat acel incident, care l-a ajutat totusi sa se plaseze pe podium la finalul cursei de Grand Prix.

Formula 1 continua in aceasta perioada, insa analistii sportivi spun ca Lewis Hamilton ar fi gresit pentru ca nu i-ar fi lasat suficient spatiu de manevra lui Max Verstappen in momentul in care a fost depasit, iar asta ar fi fortat coliziunea dintre cei doi, o acuzatie suficient de grava pentru a aduce in atentie cat de fragil este echilibrul in curse.

Formula 1 este un sport extrem de competitiv, iar incidentele de acest gen sunt foarte dese, mai ales cand vorbim despre piloti care se lupta pentru fiecare centimetru de pista, divergentele dintre Lewis Hamilton si Max Verstappen fiind binecunoscute deja, asa ca e de asteptat sa vedem inclusiv alte ciocniri de acest gen, sau poate chiar mai rau decat atat.

„Pe măsură ce cobori pe linie dreaptă, el este în spatele lui Lewis, amândoi îl depășesc pe Williams, Lewis se întoarce spre linia de curse, la care te-ai aștepta, apoi cred că Lewis se apropie ușor de viraj. Cred că există o întoarcere ușor devreme, care îl prinde ușor pe Max.

Se îndreaptă spre decalaj, crezând că va fi drept și Lewis intră. La un moment dat, trebuie să vii în colț. Aceasta este această zonă gri cu care se joacă toți acești șoferi. Max o făcea în Austria. Lewis o face aici. Îl faci incomod pentru șoferul care încearcă să te depășească.”

This post was last modified on iul. 24, 2024, 10:07 AM 10:07

Disqus Comments Loading...