X

Insula Iubirii: Antena 1 ARUNCA in AER Sezonul 8 cu Anunturile Neasteptate pentru Concurenti

Insula Iubirii aprinde din nou imaginatia a milioane de romani cu sezonul 8, care este in plina desfasurare in momentul de fata, iar asta pentru ca Antena 1 a anuntat o serie de schimbari incendiare care sunt pregatite, deoarece o serie de personaje misterioase urmeaza sa isi faca aparitia in cadrul emisiunii in urmatoarele zile.

Insula Iubirii urmeaza sa aiba in aceasta seara inclusiv un bonfire, foc de tabara, in cadrul caruia participantii vor avea parte de o serie de momente foarte incitante impreuna, iar asta pentru ca sezonul 8 a propulsat emisiunea din nou ca lider de audienta pentru Antena 1, ceea ce inseamna ca romanii iubesc in continuare conceptul.

Romeo este una dintre ispitele care a generat foarte multe discutii in aceasta perioada, iar asta mai ales dupa ce a decis sa se apropie de Maria, concurenta de la Insula Iubirii fiind cea care i-a dat si un raspuns complet neasteptat, iar asta a generat si mai multe discutii atat intre concurenti, cat si intre ispitele care fac parte din aceasta competitie.

Insula Iubirii este plina de controverse, iar asta pentru ca Daiana a fost foarte deranjata de afirmatiile facute de catre iubitul sau in fata ispitelor, sezonul 8 de la Antena 1 fiind extrem de antrenant, ceva ce este cat se poate de normal, asa ca va fi interesant ce se va intampla inclusiv in cadrul emisiunii din aceasta seara.

Ispita Romeo se apropie de Maria. Răspunsul neașteptat al concurentei când a fost întrebată dacă s-a îndrăgostit vreodată. “Eu o să fac doar ceea ce simt”. Cel mai aşteptat şi, deopotrivă, cel mai dur bonfire va schimba totul la Insula Iubirii, iar noi personaje misterioase îşi vor face apariţia, aruncând totul în aer.

Daiana, extrem de deranjată de afirmațiile făcute de iubitul ei în fața ispitelor. Nu rata noi episoade Insula Iubirii, Luni, Marți și Miercuri, de la 20.30, pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

This post was last modified on iul. 24, 2024, 10:07 AM 10:07

Disqus Comments Loading...