X

Formula 1: Declaratiile lui Lewis Hamilton care ARUNCA in AER Relatia cu Mercedes si Pilotii F1

Formula 1 se schimba constant, insa una dintre masurile pe care FIA ar lua in considerare sa le puna in aplicare in viitor, a atras critici din partea lui Lewis Hamilton, iar asta pentru ca pilotul britanic nu “vede cu ochi buni” ideea sefilor de a impune integrarea de aparate de aer conditionat pentru masinile care concureaza in Marile Premii ale lumii.

Formula 1 ii pune uneori pe piloti in situatia de a-si conduce masinile pe circuite in cadrul carora temperaturile de la sol sunt foarte ridicate, insa Lewis Hamilton spune ca pilotii ar trebui sa fie pregatiti pentru a indura inclusiv temperaturile ridicate, mai ales in contextul in care ei sunt platiti cu sume exorbitante pentru a conduce masinile.

Formula 1 poate sa nu fie intotdeauna un mediu chiar atat de sigur pentru pilotii care concureaza pe circuitele din intreaga lume, dar cu toate acestea, Lewis Hamilton crede ca soferii trebuie sa faca fata dificultatilor de acest gen fara sa aiba nevoie de beneficiile pe care o masina obisnuita le ofera, ceea ce vine ca o surpriza foarte mare.

“Nu este necesar. Aceasta este Formula 1, așa a fost întotdeauna. Este greu în aceste condiții și suntem sportivi bine plătiți. Trebuie să-ți antrenezi fundul ca să te asiguri că poți rezista căldurii, până la urmă. Și este greu. Nu este ușor, mai ales când mergi în locuri precum Qatar și Singapore.

Dar nu cred că avem nevoie de o unitate AC în mașină. Formula 1 a introdus noi reguli care le permit echipelor să adauge prize de aer pentru a ajuta șoferii să se răcească anul acesta, după ce unii au suferit la temperaturi ridicate în Marele Premiu al Qatarului.”

This post was last modified on iul. 27, 2024, 11:29 AM 11:29

Disqus Comments Loading...