X

Recomandarile Oficiale IMPORTANTE ale E.ON in Atentia Imediata a Clientilor Romani

E.ON a publicat o serie de extrem de importante informari pentru clientii din toata Romania, incercand sa aduca in imediata atentie a romanilor ceea ce ar trebui sa stie cu privire la felul in care ar trebui sa isi plateasca facturile emise de catre companie, iar asta in conditiile in care uneori e posibil ca acestea sa fie achitate gresit.

E.ON detaliaza mai jos modul in care romanii ar trebui sa se uite cu mare atentie la facturile care le sunt emise in fiecare luna, astfel incat in momentul in care ajung la achitarea uneia dintre ele, sa faca totul intr-un mod care sa nu duca la o plata eronata si eventual la probleme legate de felul in care se mentine furnizarea serviciilor in continuare.

E.ON incearca sa-I ajute in mod constant pe clientii sai din Romania sa beneficieze de cele mai bune servicii, dar dupa cum puteti vedea si in informarea de mai jos, incearca inclusiv sa-I ajute sa isi plateasca si in cel mai bun mod posibil facturile care sunt emise pentru serviciile de care beneficiaza in fiecare luna.

Recomandarile Oficiale IMPORTANTE ale E.ON in Atentia Imediata a Clientilor Romani

Atunci când achiți cu numerar, prezintă factura de consum la automatele bancare sau la punctele de încasare PayPoint, un-doi Centru de Plăți şi Westaco și menționează care dintre codurile de bare dorești a fi scanate, respectiv ce sumă dorești să achiți, cel pentru factura curentă sau cel pentru sold.

Atunci când achiți prin transfer bancar cu ordin de plată, completează următoarele informații: cod de încasare, număr factură și cont bancar E.ON Energie România, așa cum sunt ele menționate în factura E.ON. Atunci când achiți o garanție solicitată în vederea reconectării la furnizare a locului tău de consum, utilizează contul bancar BRD indicat pe contractul de garanție.

Atunci când achiți facturi de prestări servicii emise de către Delgaz Grid S.A (taxa deconectare-reconectare gaze naturale, tarif eliberare copie proiect tehnic, aviz tehnic de racordare etc.) sau E.ON Asist Complet S.A. (revizii/verificări tehnice periodice etc.), este important să indici contul bancar înscris pe aceste facturi, fiind diferit de contul dedicat facturilor de consum pentru utilități emise de către E.ON.

This post was last modified on iul. 27, 2024, 11:29 AM 11:29

Disqus Comments Loading...