3 Anunturi Oficiale LIDL Romania cu Hotarari de ULTIM MOMENT pentru Clientii Romani

LIDL Romania a publicat 3 anunturi oficiale cu hotarari de ultim moment pentru clientii romani, iata ce a decis sa faca lantul de magazine.

3 Anunturi Oficiale LIDL Romania Hotarari ULTIM MOMENT Clientii Romani

LIDL Romania, unul dintre cele mai mari lantul de supermarket-uri care activeaza in Romania la ora actuala, a decis sa aduca in atentia milioanelor de romani 3 anunturi oficiale importante, despre care ar trebui sa stim cu totii la ora actuala, pentru ca suntem vizati de ceea ce se intampla in mod oficial.

LIDL Romania vorbeste intr-o prima faza despre faptul ca a publicat un nou catalog de produse, astfel ca incepand de luni sunt disponibile noi produse speciale in stil grecesc, impreuna cu multe alte surprize pe care le vom putea descoperi in oricare dintre locatiile din toata tara, in cursul urmatoarelor zile.

Mai mult decat atat, cei de la LIDL anunta ca au activati si noi cupoane de reduceri in cadrul aplicatiei LIDL Plus, astfel ca le putem activa pe acestea pentru a beneficia de reducerile speciale care sunt disponibile, insa numai pentru o perioada foarte limitata de timp, in oricare dintre magazinele din tara.

LIDL Romania incheie si cu un concurs special pentru cei care cumpara produsele DucDeCoeur, iar asta pentru ca avem parte de o gama extrem de variata de premii, care sunt oferite de catre lantul de supermarket-uri in aceasta perioada, dar numai daca suntem dornici sa profitam de ofertele speciale.

Răsfoiește catalogul online și descoperă ofertele din perioada 29.07 – 04.08.2024. Ți-am pregătit: bunătăți #Eridanous în stil grecesc, unelte #Parkside, … și multe alte surprize pentru întreaga familie. Ai noi cupoane cu reduceri #LidlPlus!

Activează-le din aplicație înainte de a veni la cumpărături și nu uita să scanezi cardul digital la casa de marcat. Meriți să te răsfeți cu deliciile în stil francez și să-ți faci vara mai frumoasă cu premii pe măsură. Înscrie-te aici cu un bon de minimum 80 lei pe care apar și produse din gama #DucDeCoeur.