BANCA Transilvania: Milioane de Clienti Romania Vizati de 3 IMPORTANTE Notificari Emise de Banca

BANCA Transilvania are milioane de clienti din Romania vizati de 3 importante notificari emise acum, iata ce trebuie sa stie toata lumea chiar acum.

BANCA Transilvania Milioane Clienti Romania Vizati 3 IMPORTANTE Notificari Emise Banca

BANCA Transilvania continua sa aduca in atentia milioanelor de clienti din Romania informatii importante, de interes national, iar asta pentru ca vorbeste in mod oficial despre o serie de noutati pe care ar trebui sa le cunoasca toti romanii in momentul de fata, iar mai jos avem toate detaliile dezvaluite de catre banca.

BANCA Transilvania vorbeste mai intai despre cardurile virtuale VISA UNTOLD< care ne aduc o varietate de beneficii, dar si o serie de premii importante, iar asta pentru ca putem castiga 50 de abonamente la UNTOLD 2025, dar si 50 de kituri cu diverse produse specifice pentru evenimentul care va avea loc la Cluj-Napoca in toamna.

O alta informare extrem de importanta, care este in interesul tuturor romanilor, este adusa in atentie de BANCA Transilvania, deoarece ne vorbeste despre programul Visa Waiver al SUA, fiind incurajata reinnoirea vizelor pentru SUA, astfel incat numarul celor aprobate sa creasca, iar tara noastra sa treaca pragul minim pentru ridicarea totala a vizelor pentru calatorii.

BANCA Transilvania nu uita nici de Olimpiada de la Paris, iar asta pentru ca vorbeste despre sportivii romani, pe care ii sustine in drumul lor spre castigarea medaliilor pe care le asteapta milioane dintre romani, iar asta deoarece exista sanse foarte mari ca tara noastra sa reuseasca sa faca surprize majore in cadrul acestei competitii.

Hai în BT Pay, fă-ți pe loc cardul virtual cu design animat BT Visa UNTOLD și poți câștiga unul dintre cele 50 de abonamente la UNTOLD 2025 sau unul dintre cele 50 de kit-uri cu merch UNTOLD. În plus, ai o mulțime de beneficii.

Aderarea la programul Visa Waiver va permite românilor să călătorească fără viză în SUA. Află mai multe aici. Îi susținem, de la antrenamente, până la medalii Suntem alături de sportivii români la Jocurile Olimpice de la Paris 2024.