Orange a Emis o Informare de URGENTA care Vizeaza MILIOANE de Clienti din Romania

Orange a emis o informare de urgenta care vizeaza milioane de clienti din toata Romania, iata ce decizie a luat compania si cum ne afecteaza.

Orange Emis Informare URGENTA Vizeaza MILIOANE Clienti Romania

Orange, de departe cea mai mare companie de telecomunicatii din Romania, a decis sa emita o informare de urgenta, care vizeaza milioane de clienti din toata tara, iar asta pentru ca in atentia tuturor oamenilor sunt aduse o serie de lucrari de mentenanta, care vor afecta serviciile pe care in le ofera acum.

Orange vorbeste mai jos despre faptul ca, in cursul acestei nopti, incepand de la ora 22:00 si pana maine dimineata la ora 05:00, aplicatiile sale urmeaza sa fie indisponibile, atat timp cat lucrarile de mentenanta vor fi in derulare, deci nu ne vom putea folosi de ele pentru orice am dori sa facem in administrarea conturilor pe care le avem.

Dupa cum puteti vedea si mai jos, Orange Romania spune ca orice fel de interactiuni am avea de facut cu aplicatiile sale, ar trebui sa le realizam in afara acestui interval, iar asta pentru ca in caz contrar nu vom vedea efectele modificarilor pe care dorim sa le facem in cadrul acestor aplicatii ale companiei.

Orange Romania nu ofera explicatii detaliate cu privire la natura lucrarilor de mentenanta pe care vrea sa le desfasoare, astfel ca e important doar sa stim ca ele vor fi realizate, si ca in mod normal ar trebui sa se incheie la ora specificata de catre companie, insa daca nu se intampla asta, ar trebui sa asteptam pana cand totul va reveni la normal.

Te informam ca, intre 27.07, 22:00 – 28.07, 05:00, desfasuram lucrari de mentenanta a aplicatiilor Orange, iar acestea nu vor fi disponibile. Te rugam sa te asiguri ca realizezi modificarile dorite in afara acestui interval. Serviciile active de voce, internet si roaming nu sunt afectate. Multumim pentru intelegere!