X

Formula 1: Anunturile de ULTIM MOMENT ale lui Lewis Hamilton despre Red Bull Inaintea Marelui Premiu al Belgiei

Formula 1 are in centrul atentiei o serie de anunturi de ultim moment despre Red Bull, facute de catre Lewis Hamilton inaintea Marelui Premiu al Belgiei, iar asta pentru ca pilotul britanic vorbeste despre succesul pe care echipa lui Max Verstappen l-a avut in ultimele curse, ceva ce n-ar trebui totusi sa vina ca vreo surpriza chiar atat de mare.

Formula 1 continua in acest weekend cu o cursa extrem de importanta, iar asta pentru ca Marele Premiu al Belgiei este unul dintre cele pe care Lewis Hamilton vrea sa le castige, britanicul fiind pregatit sa dea totul pe circuit pentru a obtine victoriile pe care le doreste, insa el recunoaste faptul ca atat Red Bull, cat si McLaren au masini mai rapide.

Formula 1 a avut parte de multe surprize in ultimele curse, dupa ce George Russell si Lewis Hamilton au reusit sa castige cursele in care au participat, iar cei doi piloti vor sa continue sa domine, insa Red Bull si McLaren incearca sa le distruga avantul, in special in contextul curselor care urmeaza in aceste saptamani de zile.

“Red Bulls sunt mult mai rapizi decât noi aici, iar McLaren-urile sunt mult mai rapide decât noi aici. Ferrari-urile, cred, sunt acolo sau cam pe acolo cu noi. Evident, Max o să-și facă drum pentru că cred că sunt cei mai rapizi în acest weekend.

Așa că a ține podiumul va fi o luptă a naibii de grea, dar sunt pregătit pentru asta. Când a plouat, am știut că vom avea șanse să fim în față pentru că acestea sunt condițiile mele preferate. Cred că dacă ar fi fost uscat ne-am fi chinuit să fim în top 10, îmi imaginez – ar fi fost greu.”

This post was last modified on iul. 28, 2024, 6:52 PM 18:52

Disqus Comments Loading...