DACIA Bigster: Modelul la care VISEAZĂ Românii, Pregătit de Lansare în Altă Țară

DACIA Bigster este așteptată să fie lansată într-o versiune la care visează un număr mare de români în momentul de față, dar într-o altă țară.

DACIA Bigster locuri

DACIA Bigster este unul dintre cele mai așteptate modele noi de mașini pe care ar trebui să le vedem pe piață în cursul anului următor, fiind deja confirmat faptul că în toamnă cei de la DACIA vor dezvălui noul model. După cum prea bine știti deja, cei de la DACIA au confirmat faptul că în Europa nu va fi lansată o versiune a DACIA Bigster care va avea 7 locuri pentru pasageri, ceva ce vine ca o dezamăgire pentru multă lume, dar situația e diferită la nivel global.

DACIA Bigster ar urma să fie lansat într-o versiune cu 7 locuri pentru pasageri în alte piețe, una dintre ele fiind cea din India, acolo unde o versiune de acest gen ar trebui să își facă apariția undeva în cursul anilor următori. Conform presei locale, o versiune cu 7 locuri a DACIA Bigster este în proces de testare în momentul de față, fiind așteptat ca ea să intre în vânzare ceva mai târziu decât modelele standard, adică nu în 2025, ci abia prin 2026.

DACIA Bigster: Modelul la care VISEAZĂ Românii, Pregătit de Lansare în Altă Țară

DACIA Bigster într-o versiune cu 7 locuri, ar fi o mașină extrem de interesantă pentru foarte multă lume, iar asta pentru că există destui clienți care ar fi dornici să cumpere un asemenea model de mașină pentru familie. Vorbim despre un segmet special de clienți care ar fi dispuși să cumpere o versiune speciala a DACIA Bigster, care ar avea 7 locuri pentru pasageri, însă există piață și pentru asemenea modele de mașini, dacă DACIA e interesată să o acceseze.

DACIA Bigster ar fi ceva mai scumpă în această versiune specială care ar avea 7 locuri pentru pasageri, acest lucru este cât se poate de real, dar chiar și așa, vorbim totuși despre o mașină dorită de către multă lume. Desigur că marea problemă aici stă în faptul că deocamdată doar în India există zvonuri privind lansarea unui asemenea model, fără a se ști dacă el ar putea ajunge inclusiv pe piețele din Europa la un moment dat.

DACIA Bigster ar trebui să fie prezentată la Salonul Auto de la Paris în toamna acestui an, așteptările fiind foarte mari de la noul model, așa că rămâne să vedem cât vom avea de așteptat pentru apariția sa.