Disputa INCENDIARĂ de la Insula Iubirii și Deciziile de ULTIM MOMENT Anunțate de Antena 1!

Insula Iubirii a fost în centrul unei dispute incendiare între ispite și victime, iată ce decizii de ultim moment au fost anunțate de Antena 1.

Disputa INCENDIARĂ Insula Iubirii Deciziile ULTIM MOMENT Anunțate Antena 1

Insula Iubirii a fost în cursul serilor acestea în centrul unor dispute care au aprins spiritele în cadrul emisiunii de la Antena 1, iar asta pentru că în cuplurile care concurează au apărut divergențe din cauza ispitelor, iar una dintre ele s-a văzut în disputa pe care au avut-o Maria si Marcel pe plaja.

Insula Iubirii este un loc în care ispitele încearcă să-lși cucerească țintele, iar după cum se poate vedea inclusiv în clipul video de mai jos, spirtele s-au încins foarte puternic, iar Maria și Marcel au făcut mulți alți concurenți să părăsească plaja din cauza certei lor, dar situația s-a complicat chiar mai mult.

Separat de această dispută, se pare că un cuplu a fost deasemenea ales de către ispite pentru a fi trimis acasă, aceștia spunând că iubiții au venit, de fapt, deja despărțiți la Insula Iubirii, astfel că merită să plece acasă din emisiunea de la Antena 1, însă asta a generat foarte multe întrebări în rândul concurenților.

Insula Iubirii a fost și scena unui atac dur lansat de către Robert împotriva Biancăi, iar asta în condițiile în care așteptările sunt foarte mari din partea fanilor, emisiunea de la Antena 1 având foarte mare succes în această perioadă, parțial și pentru că ne aduce în atenție atât de multe controverse în fiecare episod al sezonului 8.

De la fani declaraţi şi telespectatori, febra de pe “Insula iubirii” a cuprins şi vedetele. Disputa dintre Maria și ispita Marcel i-au făcut pe cei din jur să părăsească plaja. Motivul pentru care Marcel s-a enervat și a ridicat vocea la Maria. “Nu ești într-o relație cu mine!”.

Băieții au ales cine pleacă acasă. “Este vorba despre cuplu. Ei au venit despărțiți”. „Cine ești cu adevărat?”. Robert de la Insula Iubirii, atac dur la adresa Biancăi. Ce imagini a publicat cu fosta parteneră în online, după ce tânăra a susținut că bărbatul nu-i oferea flori.