X

Electrica: Clientii Informați cu un Anunt Oficial IMPORTANT, ce NU Știau și Trebuie sa Facă!

Electrica, furnizorul de energie electrică din România care deservește aproape  4 milioane de clienți la nivelul întregii țări la ora actuală, a decis să aducă în imediata atenție a oamenilor o serie de informații despre care ei ar trebui să știe chiar acum, pentru că sunt de importanță majoră, când vine vorba despre serviciile oferite.

Electrica explică în mod oficial mai jos ceea ce ar trebui să știm cu privire la modul în care fiecare zonă a țării este deservită de către un distribuitor de energie electrică, iar asta pentru că în cazul în care există probleme, este important să știm la cine putem cere ajutor pentru rezolvarea lor, oricare ar fi.

Puteti vedea mai jos care sunt distribuitorii de energie electrică din România la ora actuală, iar asta pentru că Electrica România este un furnizor, având o subsidiară, numită DEER, prin care distribuie energia către clienții din toată țara, iar ea este responsabilă pentru menținerea conectivității pentru toți clienții.

Electrica știe foarte bine cât de important este ca românii să fie informați în legătură cu problemele care pot exista în cadrul retelelor sale, dar și unde să ceară ajutor la nevoie, așa că harta de mai jos ar trebui să fie cât se poate de edificatoare în acest sens, cel puțin conform companiei de energie din România.

Fiecare zonă a țării este deservită de un operator responsabil cu gestionarea rețelei locale de distribuție a energiei electrice. Consultă harta de mai jos pentru a identifica operatorul din județul tău și află mai multe despre rolul acestuia și despre modalitățile de contact accesând website-ul oficial.

This post was last modified on iul. 31, 2024, 6:23 PM 18:23

Disqus Comments Loading...