X

Formula 1: Lewis Hamilton Își Dezvăluie DEZAMĂGIREA în Belgia, Anunțul pentru Mercedes

Formula 1 a avut în weekend una dintre cele mai mari surprize din acest sezon, iar asta pentru că Lewis Hamilton a câștigat Marele Premiu al Belgiei în fața lui Max Verstappen, dar în mod total neașteptat inclusiv în fața lui George Russell, căruia i-a “furat” titlul de campion, coechipierul său fiind descalificat din cadrul competiției de către FIA.

Formula 1 nu are în fiecare cursă schimbări atât de neașteptate de situație, însă Lewis Hamilton spune că este dezamăgit de faptul că George Russell a pierdut titlul de campion în urma descalificării, el dorindu-și ca Mercedes să fi obținut primele 2 poziții pe podium, dar iată că lucrurile au stat complet diferit până la urmă, așa că doar el a căștigat.

Formula 1 incepe să nu mai fie chiar atât de darnică cu Max Verstappen, care nu a mai câștigat vreo cursă în ultimele 3 GP-uri, fiind învins de fiecare dată de către Mercedes, în timp ce înainte alte echipe au câștigat, iar asta îl ajută pe deplin pe Lewis Hamilton să încerce să-l ajungă din urmă pe rivalul său olandez în 2024.

“Sentimente amestecate pentru rezultatul de astăzi. Evident, fericit că am câștigat, dar mă simt prost pentru George și este dezamăgitor pentru echipă să nu obțină scorul de 1-2. O mulțime de aspecte pozitive de luat de astăzi, totuși. La începutul weekendului, nu ne așteptam să fim în frunte sau în ritmul pe care l-am avut.

Așa că este grozav să vedem cât de multe progrese s-au făcut și că suntem în luptă. Luăm toate aceste aspecte pozitive cu noi în pauză și vom reveni cu o echipă mai puternică, gata să mențină impulsul. a delcarat pilotul de Formula 1 al Mercedes, Lewis Hamilton.”

This post was last modified on iul. 31, 2024, 6:22 PM 18:22

Disqus Comments Loading...