X

Germania Pune în Aplicare IMEDIATĂ Măsuri de ULTIMĂ ORĂ ce vor Ajuta Intrarea României în Schengen

Germania va pune în aplicare imediată o serie de măsuri de ultimă oră, care sunt deja extrem de controversate, dar care vor ajuta într-o foarte mare măsură finalizarea intrării României în Schengen, iar asta pentru că ministrul de interne, Nancy Faeser, a confirmat că se pregătesc deportări masive ale migranților în Siria si Afganistan.

Germania anunțase că vrea să pună în aplicare măsuri de acest gen în perioada următoare, din cauza violențelor pe care aceștia le comit, iar acum vedem că se și ține cont de plângerile constante ale oamenilor, mai ales că atacurile recente au lăsat multă durere în urmă, dar mișcările sunt benefice pentru aderarea României la Schengen.

Germania va pune în aplicare aceste măsuri în perioada următoare, iar asta pentru că Nancy Faeser și Olaf Scholz au făcut promisiuni pe care trebuie să și le țină, iar asta înseamnă că mai mulți migranți afgani și sirieni vor fi deportați, mai ales dacă nu au aprobat azilul, iar aderarea României la Schengen ar trebui să devină mai ușoară.

“Vrem în special să deportăm în mod constant autorii islamişti violenţi. Vreau ca poliția federală să poată sprijini statele federale responsabile cu aceste deportări cât mai repede posibil. Oricine nu are dreptul de a rămâne în Germania trebuie să părăsească țara noastră mult mai repede.

Cu toate acestea, într-o evaluare confidențială a situației, Ministerul de Externe indică probleme majore de securitate în Siria. Luptele continuă în toate părțile țării. În plus, există rapoarte credibile cu privire la unele dintre cele mai grave încălcări ale drepturilor omului, inclusiv practicile de tortură și execuțiile, care au afectat și pe cei returnați în trecut, se spune.”

This post was last modified on iul. 31, 2024, 6:22 PM 18:22

Disqus Comments Loading...