X

Electrica Transmite Public o IMPORTANTA Cerere de ULTIM MOMENT pentru Clientii Romani

Electrica a decis sa transmita in public o importanta cerere de ultim moment pentru milioane de clienti din toata Romania, iar asta pentru ca in atentia tuturor este adus consumul pasiv de energie electrica, pe care il fac diverse aparate electrocasnice pe care le avem in case si care pot genera consum nedorit mare.

Electrica explica mai jos ca ar trebui sa scoatem din priza acele dispozitive electronice pe care nu le folosim, iar asta pentru ca atat timp cat ele stau in priza, chiar daca sunt inchise, pot genera consum de energie electrica, pe care noi va trebui sa platim, in final, deci ni se recomanda sa le scoatem imediat din priza.

Dupa cum puteti vedea si din mesajul de mai jos, Electrica Romana nu e la primul mesaj de acest gen, pe care il aduce in atentia clientilor din Romania, iar asta pentru ca in trecut a mai publicat informari similare, pentru a ne ajuta sa intelegem cat de important este sa ne protejam de consumul nedorit de energie electrica.

Electrica Romania ofera si cateva sugestii cu privire la felul in care ar trebui sa ne comportam cand vine vorba despre consumul nedorit de energie electrica, asa ca merita sa ne uitam cu atentie la toate aceste informatii, pentru ca in baza lor ne vom putea face o idee cu privire la cum putem face economii de curent.

Am mai discutat despre termenul de vampir energetic.  Nu, nu vorbim despre o persoană care se hrănește cu energia vitală a altei persoane, ci de aparatele care continuă să consume energie electrică și atunci când sunt oprite sau în stare de repaus. Telefonul tău este un astfel de vampir energetic, mai ales dacă îl lași la încărcat peste noapte. Fii eficient energetic și scoate-l din priză!

This post was last modified on iul. 31, 2024, 6:19 PM 18:19

Disqus Comments Loading...