Formula 1: Mercedes se Apara si ARUNCA in AER Relatia cu Lewis Hamilton pe Final de Sezon F1

Formula 1 are aduse in atentia noastra o serie de anunturi ale Mercedes, care arunca in aer relatia cu Lewis Hamilton pe final de sezon F1.

Formula 1 Mercedes Apara ARUNCA AER Relatia Lewis Hamilton Final Sezon F1

Formula 1 continua sa fie tot timpul in centrul controverselor, iar asta pentru ca Mercedes, prin directorul Toto Wolff, apara deciziile din cauza carora Lewis Hamilton a fost foarte suparat intr-o ultima cursa, mai exact cea din Belgia, atunci cand echipa a hotarat sa foloseasca un anumit tip de cauciucuri pentru a concura pe circuit.

Formula 1 impune schimbari controversate impuse de catre echipe, chiar daca pilotii nu sunt foarte multumiti de ele, iar fix acest lucru s-a intamplat acum, pentru ca Lewis Hamilton s-a plans de deciziile luate de catre Mercedes, dar Toto Wolff afirma ca masurile au fost unele bune, in baza carora echipa a reusit sa obtina si o plasare buna.

Formula 1 genereaza frustrare de multe ori pentru piloti, in special cand vine vorba despre cauciucuri, astfel ca vom mai vedea controverse de acest gen in viitor, mai ales ca de multe ori cauciucurile masinilor sunt alese de catre echipe, fara ca acestia din urma sa fie intrebati in vreu fel, asa ca suprararea lui Lewis Hamilton va mai exista in viitor.

“Dacă asculți, ai fi putut auzi ce i-am spus echipei de cele mai multe ori. Dar da, cred că cauciucurile erau destul de bune. Mai aveam o mulțime de cauciucuri și mergeam mai repede. Nu am vrut să mă opresc. Este în regulă, dar ca șofer, nu ai imaginea completă. A spus că anvelopele lui sunt bune.

Dar în acea etapă, nimeni nu avea un singur punct pe radar. A trebuit să acoperim cele două mașini din spate. Era Leclerc și Piastri. Și puteți vedea că toți ceilalți au mers pe două stații, logic. Doar că nu era pe radar. Deci ceea ce am făcut cu Lewis a fost absolut ceea ce trebuie făcut.”