Google Maps se Schimba pentru JOCURILE OLIMPICE, ce Poti Face de Acum in Paris

Google Maps se schimba pentru Jocurile Olimpice, iata ce poti face acum in Paris si ce trebuie sa stii daca ai un iPhone sau un Android cu aplicatia.

Google Maps Schimba JOCURILE OLIMPICE Poti Face Acum Paris

În era digitală, tehnologiile inovatoare continuă să transforme modul în care explorăm lumea. Realitatea augmentată (AR) în Google Maps oferă noi modalități de a explora locuri, in special la Jocurile Olimpice, și de a găsi lucruri de făcut, aducând o dimensiune complet nouă pentru utilizatori.

Recent, Google Maps a introdus funcționalitatea de realitate augmentată (AR) pentru a ajuta vizitatorii și localnicii să navigheze în Paris în perioada Jocurilor Olimpice. Acest articol vă oferă o privire mai atentă asupra noilor experiențe captivante care vă permit nu numai să explorați reperele emblematice ale orașului, ci și să interacționați cu acestea într-un mod unic.

Atunci când căutați o locație în Google Maps care oferă conținut AR, o puteți explora direct din aplicație. Este suficient să atingeți pictograma „Experiență AR” și să ridicați dispozitivul pentru a vizualiza locația prin Lens în Maps. Chiar dacă nu vă aflați la locul respectiv, puteți vedea în continuare experiența din orice colț al lumii folosind Street View. Astfel, Google Maps aduce Parisul la viață, in timpul Jocurilor Olimpice, indiferent de unde vă aflați.

Cu realitatea augmentată în Google Maps, puteți să vă întoarceți în anii 1900 pentru a experimenta concepte arhitecturale ale Turnului Eiffel care nu au fost niciodată realizate sau pentru a vedea pavilioanele de țară Exposition Universelle, construite temporar de-a lungul Senei pentru Târgul Mondial din anii 1900. Aceste experiențe oferă o nouă perspectivă asupra istoriei bogate a Parisului.

Google Maps se Schimba pentru JOCURILE OLIMPICE, ce Poti Face de Acum in Paris

Pentru a afla mai multe despre aceste repere, consultați cardurile informative interactive care se scufundă mai adânc în istoria și cultura lor. Realitatea augmentată în Google Maps nu doar că vă oferă informații detaliate, dar vă permite să interacționați cu ele într-un mod complet nou.

Mai târziu în această vară, veți putea, de asemenea, să vă întoarceți și mai departe în timp pentru a experimenta reimaginări AR exacte din punct de vedere istoric ale Parisului din secolul al XVIII-lea. Vizitați Catedrala Notre-Dame și împrejurimile sale așa cum existau în 1789, explorați o recreare 3D a Bastiliei Saint-Antoine înainte de Revoluția Franceză sau vizitați istoricul Palais des Tuileries înainte de demolarea sa cu sute de ani în urmă, toate acestea direct din Google Maps.

Realitatea augmentată în Google Maps oferă o modalitate revoluționară de a explora orașele și reperele lor istorice. Indiferent dacă sunteți un turist curios sau un localnic dornic să redescopere istoria orașului, această tehnologie vă deschide noi orizonturi.

În concluzie, realitatea augmentată în Google Maps este mai mult decât o simplă funcție – este o poartă către trecutul și prezentul vibrant al orașelor pe care le iubim. Așa că, data viitoare când căutați să explorați Parisul, nu uitați să folosiți Google Maps pentru o experiență de realitate augmentată de neuitat.