X

ELECTRICA: Noi Contracte de ULTIM MOMENT Semnate pentru Milioane de Clienti Romani

ELECTRICA, una dintre cele mai mari companii furnizoare de energie din toata Romania, a decis sa aduca in imediata atentie a milioane de romani, o serie de informatii cu privire la cinci noi contracte semnate, pentru a moderniza reteaua care deserveste aproape 4 milioane de clienti in momentul de fata.

ELECTRICA vorbeste mai jos despre ceea ce ar trebui sa stie romanii cu privire la aceste contracte, iar asta pentru ca ele au fost semnate pe 1 august, in prezenta ministrului Energiei, Sebastian Burduja, valoarea acestora fiind de aproape 1 miliard de LEI, deci vor exista resurse substantiale pentru finantari.

Conform celor de la ELECTRICA Romania, pana in momentul de fata, compania a reusit sa atraga fonduri de 2.7 miliarde de LEI, fara TVA, prin Programul Fondul pentru Modernizare Program Cheie 3, investitiile in infrastructura energetica fiind o prioritate pentru compania din Romania la ora actuala.

ELECTRICA Romania explica mai jos ceea ce inseamna aceste fonduri atrase, insa pe website-ul sau ofera deasemenea alte detalii in legatura cu importanta lor, astfel ca oricine este interesat sa afle mai multe, poate intra acolo pentru a vedea toate detaliile despre care ne vorbeste compania in momentul de fata.

Cinci noi contracte de finanțare prin Fondul pentru Modernizare, cu o valoare totală de aproape 1 miliard de lei, au fost semnate astăzi, 1 august, de către Ministrul Energiei, domnul Sebastian Burduja, împreună cu doamna Mihaela Rodica Suciu, director general DEER.

Aceste noi contracte de finanțare nerambursabilă vor susține realizarea, într-un ritm accelerat, a unor investiții necesare și foarte importante pentru rețeaua electrică de distribuție.

”Am reușit, până acum, prin programul de finanțare PROGRAMUL FONDUL PENTRU MODERNIZARE PROGRAM CHEIE 3, aferent domeniului de investiții 3.2 – Infrastructura energetică – Sprijin pentru extinderea și modernizarea rețelei de distribuție a energiei electrice, să accesăm fonduri nerambursabile în valoare totală de 2.703.708.789,17 lei fără TVA.

Din care 2.050.114.640,68 lei din Fondul pentru Modernizare. Ceea ce este o adevărată performanță: aproape 500 milioane de euro fonduri nerambursabile! Valoarea totală a acestor proiecte este de 3.195.085.708,97 miliarde de lei cu TVA”, a declarat directorul general DEER.

This post was last modified on aug. 1, 2024, 9:08 PM 21:08

Disqus Comments Loading...