X

Orange Bucura Clientii din Romania, Decizia Luata de Operator si ce da Gratuit

Orange a lansat recent o nouă campanie captivantă pentru clienții săi PrePay, denumită BonusPocus. Aceasta promite nu doar distracție prin intermediul unui joc interactiv, dar și numeroase beneficii tangibile pentru utilizatorii săi. Clienții Orange PrePay au acum șansa de a câștiga premii atractive, pur și simplu jucând și acumulând puncte.

Orange spune ca BonusPocus este conceput pentru a oferi surprize în reprize. Cei care revin periodic în joc se vor bucura de noi oportunități de câștig, asigurându-se că nu ratează nicio surpriză. Dacă ești client Orange PrePay și ai finalizat jocul strângând numărul necesar de puncte, te califici automat pentru a câștiga unul dintre premiile oferite.

Orange afirma ca la finalizarea fiecărei sesiuni de joc, se va afișa în mod aleator unul dintre cele două premii disponibile pe site sau unul dintre cele cinci premii exclusive din My Orange. Premiile includ beneficii precum 90 GB net 5G+ valabili 90 de zile sau 50 GB net 5G+ valabili 30 de zile.

Premiile exclusive disponibile în My Orange constau în opțiuni PrePay care pot fi activate în contul personal, secțiunea “Abonamente și opțiuni”, în termen de maximum 60 de zile de la câștig. Printre acestea se numără opțiuni de 6€ credit valabile 28 de zile, oferite zilnic pentru 50 de câștigători, sau opțiuni de 6€ credit lunar, valabile un an, oferite săptămânal pentru 50 de câștigători.

Orange Bucura Clientii din Romania, Decizia Luata de Operator si ce da Gratuit

Este important de menționat că premiile pot fi activate pe un singur număr de telefon PrePay sau pe numere PrePay diferite, în funcție de preferințele câștigătorului. În plus, activarea serviciului de roaming cu consum din credit va duce la dezactivarea automată a opțiunilor oferite prin PrePay BonusPocus și la pierderea beneficiilor.

Orange România se angajează să își răsplătească clienții PrePay cu beneficii generoase prin intermediul BonusPocus, oferind 1000 GB net 5G valabili timp de un an pentru 50 de câștigători săptămânal. Astfel, utilizatorii PrePay pot experimenta beneficiile rețelei 5G de la Orange, cea mai performantă și extinsă rețea din România.

Prin intermediul BonusPocus, Orange își reafirmă angajamentul de a oferi clienților săi nu doar servicii de telecomunicații de înaltă calitate, dar și experiențe unice și recompense atractive. Nu rata șansa de a te distra și de a câștiga premii uimitoare cu Orange PrePay!

Pentru mai multe detalii despre campania BonusPocus și pentru a începe jocul, vizitează site-ul oficial Orange sau accesează secțiunea My Orange din aplicația dedicată.

This post was last modified on aug. 1, 2024, 2:44 PM 14:44

Disqus Comments Loading...