X

Solutia Oficiala de Ultim Moment a lui Stefan-Radu Oprea pentru o Problema Serioasa a Romaniei

Stefan-Radu Oprea, ministrul Economiei, a avut o întâlnire crucială cu partenerii din Consiliul Consultativ al Turismului pentru a aborda provocările actuale din industrie. O problemă majoră discutată a fost fenomenul închirierii pe platforme online a structurilor de cazare neclasificate, care a devenit o preocupare centrală pentru hotelieri.

„O preocupare pentru hotelieri este combaterea fenomenului închirierii pe platforme online a structurilor neclasificate. Avem în lucru propuneri legislative pentru combaterea acestora,” a declarat Stefan-Radu Oprea. Ministrul Economiei a subliniat importanța unui dialog continuu cu hotelierii pentru a găsi soluții echilibrate care să susțină dezvoltarea turismului în România.

„Discutăm împreună toate ideile pentru că hotelierii simt concurența neloială, însă rezultatul trebuie să fie unul echilibrat care să susțină dezvoltarea turismului în România,” a adăugat Stefan-Radu Oprea.

Stefan-Radu Oprea spune ca in paralel, pregătirile pentru participarea la târgurile internaționale de turism din ultima parte a anului sunt în plină desfășurare. „Dorim să ne pregătim cât mai bine pentru a maximiza efectele prezenței noastre la aceste târguri,” a afirmat ministrul. Aceste târguri reprezintă o oportunitate valoroasă pentru promovarea destinațiilor turistice românești și atragerea de noi vizitatori.

Pentru anul viitor, discuțiile privind evenimentele de profil la care România va participa au fost deja lansate. „Membrii asociațiilor patronale au ales ordinea târgurilor astfel încât, în funcție de bugetul pe 2025, să nu fie ratat niciun târg important,” a explicat Oprea.

Stefan-Radu Oprea afirma ca această întâlnire subliniază angajamentul autorităților de a sprijini industria turismului și de a găsi soluții la provocările actuale. Prin colaborare și pregătire riguroasă, România își propune să își consolideze prezența pe piața internațională a turismului și să ofere condiții echitabile pentru toți jucătorii din domeniu.

This post was last modified on aug. 2, 2024, 2:27 PM 14:27

Disqus Comments Loading...