BANCA Transilvania a Publicat pentru Clienti 3 IMPORTANTE Informari cu Masuri Oficiale

BANCA Transilvania a publicat pentru clientii romani 3 importante informari cu masuri oficiale de ultima ora, ce decizii a luat banca din Romania.

BANCA Transilvania Publicat Clienti 3 IMPORTANTE Informari Masuri Oficiale

BANCA Transilvania, cea mai mare institutie financiara din Europa de Sud-Est, a publicat 3 importante anunturi oficiale de ultim moment, incercand sa-i informeze pe clientii din Romania in legatura cu 3 servicii importante care le sunt puse la dispozitie in momentul de fata, iar oricine poate sa profite de ele, daca doreste acest lucru.

BANCA Transilvania explica mai jos faptul ca, oricare dintre clientii din Romania, poate sa se foloseasca de aplicatia BT Pay, pentru iPhone si Android, pentru a emite un cont bancar in valuta, sectiunea conturi din cadrul aplicatiei permitand acest lucru, iar desigur ca exista comision de deschidere 0, dar si de administrare, pentru acel cont.

Pentru cei carora le plac insulele exotice, BANCA Transilvania are o campanie speciala in derulare in momentul de fata, iar asta deoarece folosind cardurile de cumparaturi Star Forte, putem castiga un sejur de 7 zile pentru doua persoane in Punta Cana, fiinda coperite costurile de zbor, cazare, transfer, sau activitatile de pe insula.

BANCA Transilvania vorbeste in final si despre faptul ca oricare dintre clientii din Romania, care au aplicatia BT Pay activata, au posibilitatea de a isi mari linia de credit direct din cadrul acesteia, foarte simplu si usor, aplicatia putand fi instalata de catre oricine prin intermediul App Store si Google Play Store, in mod gratuit, de oriunde din lume.

Dacă ai nevoie de un cont în valută, îl poți deschide rapid și simplu din BT Pay, secțiunea conturi. Partea cea mai bună e că ai 0 comision de deschidere și de administrare. Ești pregătit pentru o super experiență în Caraibe ? Cu cardul de cumpărături Star Forte poți câștiga un sejur de 7 zile pentru două persoane în Punta Cana cu toate costurile acoperite: zbor, transfer, cazare, activități pe insulă.

Cum poți câștiga experiența ? Trebuie doar să faci cumpărături cu cardul Star Forte/Forte Medici în perioada 1-30 august de minim 100 lei/săptămână și intri automat în tragerea la sorți. Tu, dupa ce ti-ai marit linia de credit din apa: Wow!