CEC Bank isi Informeaza Clientii despre o PREMIERA Oficiala pe Piata Bancara din Romania

CEC Bank isi informeaza in mod oficial clientii din Romania depre o premiera pe piata bancara, iata ce aduce in atentie banca pentru noi toti acum.

CEC Bank Informeaza Clientii PREMIERA Oficiala Piata Bancara Romania

CEC Bank, una dintre bancile principale din Romania, a anuntat in mod oficial o premiera extrem de importanta, despre care ar trebui sa stie clientii sai din toata tara, iar asta pentru ca in atentia tuturor este adus faptul ca, banca a lansat un serviciu in premiera pentru piata bancara din Romania, ceea ce vine ca o veste extrem de buna in momentul de fata.

CEC Bank explica mai jos faptul ca, a lansat un serviciu special pentru clientii din Romania, in baza caruia persoanele juridice pot acum sa scaneze instrumentele de debit prin aplicatia CEC Mobile Banking, pentru a le trimite catre alte persoane juridice, fara a mai urma procesul cu care erau obisnuite pana in momentul de fata in Romania.

Conform explicatiilor pe care CEC Romania le-a publicat, acum oricine poate sa trimita imagini ale cecurilor, biletelor la ordin si cambiilor direct prin aplicatia bancii, fara a mai fi nevoie sa mearga la banca pentru a face acest lucru, o veste extrem de buna, despre care ar trebui sa stie milioane de romani in momentul de fata.

CEC Romania detaliaza si pe website-ul sau mai multe despre acest serviciu, disponibil in premiera pentru piata bancara si persoanele juridice din Romania, astfel ca oricine are o firma, poate sa se uite cu atentie la detaliile disponibile acolo, pentru a vedea cum poate sa beneficieze de tot acest sistem in momentul de fata in tara noastra.

Ne ținem promisiunea de a face lucrurile mai simple și mai rapide, așa că venim cu o noutate pe piața bancară românească. În cadrul procesului nostru de digitalizare, suntem încântați să vă prezentăm o funcționalitate inovatoare în aplicația de Mobile Banking: scanarea instrumentelor de debit!

Ce înseamnă asta pentru afaceri ? Posibilitatea de remitere la distanță a imaginii cecurilor, biletelor la ordin și a cambiilor direct prin aplicația CEC app, fără să mai fie nevoie de drumuri la bancă.