X

CEC Bank isi Informeaza Clientii despre o PREMIERA Oficiala pe Piata Bancara din Romania

CEC Bank, una dintre bancile principale din Romania, a anuntat in mod oficial o premiera extrem de importanta, despre care ar trebui sa stie clientii sai din toata tara, iar asta pentru ca in atentia tuturor este adus faptul ca, banca a lansat un serviciu in premiera pentru piata bancara din Romania, ceea ce vine ca o veste extrem de buna in momentul de fata.

CEC Bank explica mai jos faptul ca, a lansat un serviciu special pentru clientii din Romania, in baza caruia persoanele juridice pot acum sa scaneze instrumentele de debit prin aplicatia CEC Mobile Banking, pentru a le trimite catre alte persoane juridice, fara a mai urma procesul cu care erau obisnuite pana in momentul de fata in Romania.

Conform explicatiilor pe care CEC Romania le-a publicat, acum oricine poate sa trimita imagini ale cecurilor, biletelor la ordin si cambiilor direct prin aplicatia bancii, fara a mai fi nevoie sa mearga la banca pentru a face acest lucru, o veste extrem de buna, despre care ar trebui sa stie milioane de romani in momentul de fata.

CEC Romania detaliaza si pe website-ul sau mai multe despre acest serviciu, disponibil in premiera pentru piata bancara si persoanele juridice din Romania, astfel ca oricine are o firma, poate sa se uite cu atentie la detaliile disponibile acolo, pentru a vedea cum poate sa beneficieze de tot acest sistem in momentul de fata in tara noastra.

Ne ținem promisiunea de a face lucrurile mai simple și mai rapide, așa că venim cu o noutate pe piața bancară românească. În cadrul procesului nostru de digitalizare, suntem încântați să vă prezentăm o funcționalitate inovatoare în aplicația de Mobile Banking: scanarea instrumentelor de debit!

Ce înseamnă asta pentru afaceri ? Posibilitatea de remitere la distanță a imaginii cecurilor, biletelor la ordin și a cambiilor direct prin aplicația CEC app, fără să mai fie nevoie de drumuri la bancă.

This post was last modified on aug. 3, 2024, 9:47 AM 09:47

Disqus Comments Loading...