X

ENGIE Anunta o Masura Oficiala Neasteptata, TOTI Clientii din Romania sunt Vizati de Ea!

ENGIE, unul dintre furnizorii de energie cei mai mari din Romania, cu sute de mii de clienti activi la nivelul intregii tari in momentul de fata, a decis sa aduca in imediata atentie a tuturor, o decizie complet neasteptata, despre care ar trebui sa stim chiar acum, pentru ca ea vizeaza o noua facilitate disponibila pentru acestia prin intermediul aplicatiei MyEngie, pentru iPhone si Android.

ENGIE a publicat o informare oficiala de ultim moment pentru clientii romani, anuntand faptul ca incepand din momentul de fata, putem sa cumparam polite RCA direct din aplicatia MyEngie pentru iPhone si Android, ceva ce vine ca o surpriza majora pentru foarte multa lume, dar ca una buna, pentru ca exista multi romani care au nevoie de asemenea tipuri de asigurari.

Dupa cum puteti vedea si in explicatiile de mai jos, pe care cei de la ENGIE Romania ni le ofera, nu vorbim despre un proces prea complicat de a achizitiona o polita RCA prin intermediul aplicatiei sale, astfel ca oricine se poate bucura de acest lucru in momentul de fata, cu un efort minim si doar cu datele personale, inclusiv cele ale automobilului detinut acum.

ENGIE Romania este primul furnizor de energie electrica si gaze naturale care implementeaza in apropria aplicatie pentru iPhone si Android un serviciu de acest gen, insa avand in vedere curajul sau, nu este exclus sa vedem decizii similare luate inclusiv de catre alte companii, mai ales ca exista destui romani care au nevoie in mod curent de asigurari RCA pentru propriile automobile.

NOU: Acum îți poți cumpăra polița RCA direct din aplicația mobilă MyENGIE. Patru pași simpli către călătorii electrizante: Intră în secțiunea RCA din aplicație; Introdu datele vehiculului tău; Alege cea mai bună ofertă; Plătește și ești gata de drum.

This post was last modified on aug. 3, 2024, 1:35 PM 13:35

Disqus Comments Loading...