ANM: AVERTIZARE Oficiala NOWCASTING de Ultim Moment pe 4 August 2024 in Romania

ANM a emis o avertizare oficiala nowcasting de ultim moment pe 4 august 2024 in Romania, aducand in atentie fenomene de vreme severa imediata.

ANM AVERTIZARE Oficiala NOWCASTING Ultim Moment 4 August 2024 Romania

ANM, Administratia Nationala de Meteorologie, a emis o avertizare oficiala nowcasting de ultim moment pe 4 august 2024 in Romania, aducand in imediata noastra atentie o serie de fenomene de vreme severa imediata, despre care trebuie sa stim chiar acum.

ANM vorbeste mai jos despre ploi torentiale in cantitati de pana la 25 l/mp, care sunt insotite de descarcari electrice, intensificari ale vantului, vijelie, dar si grindina, astfel ca in baza acestor informatii despre vreme, e bine sa stim ca trebuie sa fim foarte prudenti.

COD GALBEN!

Data emiterii : 04-08-2024 ora 19:02.

Valabil de la : 04-08-2024 ora 19:10.

In zona : Județul Constanta: Constanța, Medgidia, Ovidiu, Murfatlar, Eforie, Cobadin, Cumpăna, Valu lui Traian, Techirghiol, Tuzla, Ostrov, Negru Vodă, Băneasa, Topraisar, 23 August, Agigea, Poarta Albă, Limanu, Lipnița, Chirnogeni, Albești, Independența, Oltina, Aliman, Ciocârlia, Amzacea, Pecineaga, Adamclisi, Dobromir, Mereni, Ion Corvin, Costinești, Comana, Bărăganu, Cerchezu, Mangalia;

Se vor semnala : Averse torențiale care vor acumula 15…25 l/mp, descărcări electrice, intensificări ale vântului/ vijelie, grindină.