X

Formula 1: Anuntul Neasteptat al lui Lewis Hamilton privind Jocurile Olimpice si Mercedes

Formula 1 este marea iubire a lui Lewis Hamilton, insa pilotul britanic a facut o dezvaluire neasteptata, care ne arata ca nu totul se rezuma doar la condusul de masini, iar asta pentru ca el a declarat ca nu exclude posibilitatea ca undeva in viitor sa concureze la Jocurile Olimpice, desi nu a spus ce sport ar avea in minte in acest moment.

Formula 1 ramane deocamdata marea iubire a lui Lewis Hamilton, iar asta pentru ca este la volanul masinilor Mercedes de zeci de ani, dar pilotul este interesat deasemenea sa faca si altceva, iar una dintre provocarile pe care le-ar putea avea in fata, l-ar putea convinge inclusiv sa concureze la Jocurile Olimpice la un moment dat, dar nu pentru medalii.

Formula 1 a generat o perioada foarte dificila pentru cei de la Mercedes in ultimii ani, iar Lewis Hamilton nu este strain de problemele cu care s-a confruntat echipa, insa s-a aratat extrem de recunoscator fata de cei care l-au sustinut in aceasta perioada si au incercat sa-l ajute sa castige cursele in care s-a inscris de-a lungul timpului.

„Nu pentru sportul cu motor. Dar nu știu, poate voi face un sport olimpic cândva. Am trecut prin momente grele. Sunt mândru de munca pe care George și cu mine o facem cu echipa. Sunt foarte încântat de următoarele luni pe care le avem în față.

Nu aș putea fi mai mândru de oamenii cu care lucrez în această echipă. Nu aș putea fi mai recunoscător lui Mercedes. Mi-au schimbat viața. M-au susținut la 13 ani și apoi mi-au dat șansa de a fi pilot de F1 pentru ei și de a-și pune încrederea în spatele meu în toți acești ani.”

This post was last modified on aug. 4, 2024, 10:36 AM 10:36

Disqus Comments Loading...