PPC Romania: Informare Oficiala de URGENTA in Atentia a Milioane de Clienti din Romania

PPC Romania a publicat o informare oficiala de urgenta, aducand-o in atentia a milioane de clienti din Romania, iata ce transmite compania acum.

PPC Romania Informare Oficiala URGENTA Atentia Milioane Clienti Romania

PPC Romania, unul dintre grupurile de energie cele mai mari la nivel national, cu un numar mare de clienti care beneficiaza de serviciile sale in fiecare zi, a decis sa aduca in imediata atentie a milioanelor de clienti, o problema serioasa pe care ei ar trebui sa o stie, pentru ca afecteaza ceea ce se intampla in interactiunile cu compania.

PPC Romania transmite ca, din cauza unor probleme tehnice cu care se confrunta in momentul de fata, persoanele care apeleaza serviciul pentru relatii cu clientii, vor avea probleme in a discuta cu angajatii companiei, astfel ca nu vor putea obtine ajutorul de care au nevoie, indiferent ca este vorba doar de informatii, sau orice altceva.

Conform celor de la PPC Romania, problemele sunt unele de natura tehnica si afecteaza doar centurl pentru relatii cu clientii, nu si alte servicii pe care compania le ofera in momentul de fata, deci din acest punct de vedere ar trebui sa stam destul de linistiti, pentru ca restul serviciilor functioneaza in mod normal la ora actuala.

PPC Romania nu are foarte des probleme de acest gen, cele mai recente avand in centru Crowdstrike, dupa cum prea bine stiti deja unii dintre voi, insa acum situatia este diferita, dar e bine sa stiti ce se intampla, daca nu puteti discuta cu oricare dintre angajatii companiei, pentru a beneficia de ajutorul de care aveti nevoie.

Din cauza unor incidente tehnice, este posibil să nu vă auzim bine în timpul apelurilor mobile, iar comunicarea cu noi să fie îngreunată. Pentru a lua legătura cu noi, contactează-ne pe canalele online: Mesageria privată Facebook; Chatul virtual de pe site-ul nostru sau din aplicația myPPC; Formularul de contact. Ne cerem scuze, lucrăm la remedierea situației în cel mai scurt timp.