X

2 Anunțuri Oficiale de Informare a Orange de ULTIM MOMENT pentru Milioanele de Clienți din Romania

Orange continuă să inoveze și să își extindă serviciile, aducând clienților săi experiențe digitale de neegalat. Noua aplicație Orange Games promite să revoluționeze modul în care utilizatorii se bucură de jocuri pe dispozitivele Android. Cu peste 1000 de jocuri disponibile fără reclame și cu monede sau bonusuri nelimitate, aplicația Orange Games devine rapid preferata pasionaților de gaming.

Orange spune că pentru doar 1,18 euro pe săptămână (TVA inclus), utilizatorii pot descărca aplicația și activa abonamentul pentru a avea acces nelimitat la jocurile din Orange Games. În plus, Orange oferă prima săptămână gratuită, astfel încât clienții să poată experimenta toate beneficiile acestei platforme fără costuri inițiale.

Orange nu se oprește aici și continuă să își extindă rețeaua 5G/5G+ în noi orașe din România. Botoșani devine orașul cu numărul 40 care beneficiază de cea mai rapidă rețea din țară, cu viteze de până la 1,5 Gbps. Locuitorii, autoritățile publice și companiile din Botoșani vor avea acum acces la serviciile și tehnologiile de vârf oferite de Orange.

2 Anunțuri Oficiale de Informare a Orange de ULTIM MOMENT pentru Milioanele de Clienți din Romania

Orașul Botoșani se alătură altor localități precum Arad, Bacău, Baia Mare, Brașov, Brăila, București, Craiova, Cluj-Napoca, Constanța, Galați, Iași, Miercurea Ciuc, Pitești, Sibiu, Suceava, Oradea, Timișoara și Târgu Mureș, în lista celor 40 de orașe acoperite de rețeaua 5G/5G+ de la Orange. Numărul orașelor cu acoperire 100% 5G continuă să crească, printre acestea numărându-se Arad, Bacău, Baia Mare, București, Miercurea Ciuc, Oradea, Satu Mare, Sibiu, Suceava și Târgu Mureș.

Eforturile Orange de a extinde rețelele 5G/5G+ vin în contextul unei cereri tot mai mari pentru internet de mare viteză. Raportul ANCOM despre “Piața serviciilor de comunicații electronice din România” arată că în semestrul al doilea din 2023, consumul mediu lunar de internet mobil a crescut cu 22%, ajungând la 11,8GB per utilizator. În același timp, numărul conexiunilor active la internet pe tehnologia 5G a crescut cu 217% până la finalul anului 2023.

Orange își reafirmă angajamentul de a extinde rețeaua 5G/5G+ pentru a oferi celor mai mulți clienți acces la cele mai bune viteze și tehnologii disponibile. Orange Games și extinderea rețelei 5G sunt doar câteva dintre modalitățile prin care Orange continuă să inoveze și să îmbunătățească experiența digitală a utilizatorilor săi.

Cu aplicația Orange Games, clienții pot descoperi noi jocuri captivante și pot experimenta beneficiile unei platforme fără reclame, în timp ce rețeaua 5G de la Orange aduce viteze ultrarapide în tot mai multe orașe din România. Încearcă Orange Games și bucură-te de o săptămână gratuită, iar apoi continuă să te joci pentru doar 1,18 euro pe săptămână.

This post was last modified on aug. 7, 2024, 3:41 PM 15:41

Disqus Comments Loading...