Formula 1: Lewis Hamilton în Centrul unui Anunț de ULTIM MOMENT al Ferrari Înaintea Noului Sezon

Formula 1 îl are complet pe Lewis Hamilton în centrul atenției, după ce Ferrari a făcut un anunț de ultim moment cu privire la viitorul său.

Formula 1 Lewis Hamilton Centrul Anunț ULTIM MOMENT Ferrari Înaintea Noului Sezon

Formula 1 îl are în centru pe Lewis Hamilton în centrul atenției din nou, iar asta pentru că Ferrari vorbeste prin directorul John Elkann despre asteptarile pe care echipa le are de la pilotul britanic, el fiind pregătit să căștige noi curse în cursul următorilor ani, chiar dacă are o vârstă destul de mare, dar italienii nu sunt îngrijorați de acest lucru.

Formula 1 a ocupat cea mai mare parte a vieții lui Lewis Hamilton, el câștigând nu mai puțin de 7 titluri de campion până în momentul de față, dar îl vrea și pe al optulea, iar Ferrari se bazează pe acest lucru încă din momentul în care el a semnat pentru a-i deveni pilot, echipa fiind pregătită să îl susțină.

Formula 1 a devenit mult mai competitivă în comparație cu anii anteriori, iar asta pentru că echipele și mașinile au avansat extrem de mult, iar în ciuda faptului că Lewis Hamilton se apropie de vârsta de 40 de ani, Ferrari are toată încrederea că el este capabil în continuare să câștige cursele în care se va înscrie și in 2025.

“Anumite lucruri se întâmplă foarte repede. Acesta a fost momentul în care el și Ferrari s-au găsit. Lewis își dorește al optulea titlu mondial, și Ferrari vrea să câștige și cu Lewis suntem mai puternici. Nu vine la noi pentru a se bucura de pensionare.

Este foarte interesant în Formula 1 acum, cu patru echipe foarte apropiate una de cealaltă. Este important să urmăriți potențialul maxim. Cei cu mai multă experiență tind să fie mai consecvenți și acesta ar putea fi un factor decisiv. Federer, Djokovic, Ronaldo și Simone Biles arată că prin dăruire și sacrificiu poți depăși limitele fizice ale vârstei.”