Insula Iubirii – 7 August 2024: Imaginile FIERBINȚI de la Bonfire care ARUNCĂ in AER Atmosfera dintre Concurenți

Insula Iubirii în 7 august 2024 continuă, aducându-ne în atenție scenele incendiare care au aruncat în aer atmosfera dintre concurenți, iată declarațiile.

Insula Iubirii 7 August 2024 Imaginile FIERBINȚI Bonfire ARUNCĂ AER Atmosfera Concurenți

Insula Iubirii, cel mai popular reality show din România la ora actuala, continuă, iar o serie de imagini incendiare pe care le vedem pe 7 august 2024, ne arată cât de bine își fac treaba ispitele pentru a arunca în aer relațiile concurenților care au venit la emisiune pentru a-și testa dragostea.

Insula Iubirii din 7 august 2024 îi are în centru pe Simona, Claudiu, Anamaria, Cornel și Iustina, iar asta pentru că la bonfire au existat multe interacțiuni încinse între inspite și concurenți, ceea ce a dus la declarații care au aruncat în aer atmosfera din casele fetelor și băieților, după cum puteți vedea și mai jos.

Simona s-a arătat extrem de surprinsă din felul în care Anamaria a reușit să-l atragă pe Claudiu la bonfire-ul organizat de către Antena 1 la Insula Iubirii, iar după cum puteți vedea și mai jos, declarațiile ei arată foarte clar că nu este absolut deloc mulțumită de ceea ce s-a întâmplat, dar probabil își va lua revanșa.

Insula Iubirii pe 7 august 2024 ne va aduce și reacții noi cu privire la ceea ce Cornel și Iustina au făcut la bonfire, dar vom vedea cu siguranță inclusiv noi imagini care sa dezvăluie cât de încinsă rămâne atmosfea în cadrul emisiunii de la Antena 1, iar diseară vom avea o nouă ediție care cu siguranță ne va surprinde.

Simona, în șoc după ce vede imagini cu ispita Anamaria în patul lui Claudiu. ,,Am văzut un Claudiu care se consideră liber și nu într-o relație”. “Ce se întâmplă acolo e rău”. Simona se destăinuie Cristinei după ce a văzut imaginile cu Claudiu de la bonfire.

„M-a distrus pe mine”. Ce a spus Cornel după ce a văzut imagini cu Iustina la bonfire. „Seara asta a șters orice sentimente”. Bărbatul a făcut o declarație care a aruncat totul în aer. „S-a refugiat în atingeri”. În timp ce Iustina dansa dezinhibată pe insula fetelor, Cornel a primit un dans în poală din partea ispitei Lala.