România: Informare Oficială IMPORTANTĂ de ULTIMĂ ORĂ privind Masurile Vizând Aderarea la Schengen

România a publicat o informare oficială foarte importantă de ultimă oră cu privire la măsurile dedicate finalizării aderării la Schengen, deciziile luate.

România Informare Oficială IMPORTANTĂ ULTIMĂ ORĂ Masurile Vizând Aderarea Schengen

România a publicat o informare oficială de ultimă oră cu privire la măsurile legate de finalizarea aderării la Schengen, iar asta pentru că, Poliția de Frontieră din România a depistat 7 cetățeni din Sri Lanka, care au încercat să treacă ilegal granița dintre țara noastră și Ungaria, pentru a ajunge în alte state din Vestul Europei.

România explică mai jos ce anume au descoperit polițiștii de frontieră la granița cu Ungaria, mai exact la vama Nădlac II, cetățenii din Sri Lanka fiind ascunși în cabina șoferului, dar desigur că vameșii au reușit să-i descopere, împiedicând trecerea lor în Ungaria și arătând încă o dată că se fac eforturi serioase pentru ca aderarea la Schengen să se întâmple.

România vrea să convingă pe deplin Austria că merită să ne permită să finalizăm aderarea la Schengen, cu ridicarea controalelor la granițele terestre, ceea ce ar simplifica extrem de mult deplasările românilor prin multe zone din Europa, dar Karl Nehammer e greu de convins, așa că nu putem decât să sperăm ca se va întâmpla asta.

“Poliţiştii de frontieră arădeni din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au depistat 7 cetăţeni din Sri Lanka care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, ascunşi într-un TIR. În data de 07.08.2024, în jurul orei 07:00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră.

Pe sensul de ieşire din ţară, un cetăţean român, aflat la volanul unui ansamblu rutier înmatriculat în România. Acesta se deplasa fără încărcătură pe ruta România – Ungaria. În urma efectuării controlului amănunţit al mijlocului de transport, au fost descoperiţi, ascunşi în spațiul destinat odihnei șoferului din cabina capului tractor, şapte cetăţeni străini.”