X

Netflix a fost Ținta unui ATAC Serios care a Surprins Lumea Întreagă

Netflix și Crunchyroll au fost afectate de o scurgere masivă de conținut, cu episoade complete de emisiuni care au apărut pe TikTok și X. Printre acestea se numără mult așteptatul sezon 3 al serialului „Heartstopper” și animații precum „Arcane” și premiera din sezonul 3 al „Re
”.

Această scurgere a fost raportată pentru prima dată la nivel internațional, fanii observând clipuri cu filmări neterminate distribuite pe rețelele de socializare. Site-uri precum IGN și What’s on Netflix au adus la cunoștința publicului aceste incidente, determinând utilizatorii X să plângă scurgerile și să implore Netflix să lanseze emisiunile mai devreme pentru a evita avalanșa de spoilere.

„Unul dintre partenerii noștri de post-producție a fost compromis și, din păcate, filmările din mai multe dintre titlurile noastre s-au scurs online,” a declarat un purtător de cuvânt al Netflix într-o declarație exclusivă pentru TheWrap. „Echipa noastră ia măsuri agresive pentru a o distruge.”

O situație similară a afectat și HBO, când finalul sezonului 2 al hitului „House of the Dragon” a fost distribuit neintenționat pe rețelele de socializare, generând o reacție rapidă din partea rețelei pentru a opri răspândirea clipurilor.

„Suntem conștienți de faptul că clipurile din finalul sezonului „House of the Dragon” au apărut pe platformele de socializare,” a declarat un purtător de cuvânt al HBO. „Clipurile au fost postate după o lansare neintenționată de la un terț internațional. HBO monitorizează și elimină în mod agresiv clipurile de pe internet.”

În afară de „Heartstopper”, scurgerea de informații a afectat și alte emisiuni, cum ar fi „Dandadan” (șase episoade), „Ranma ½” (patru episoade) și „Terminator Zero” (sezonul complet). Potrivit IGN, cinci episoade din sezonul 2 al serialului Netflix „Arcane” au fost lansate pe rețelele de socializare, împreună cu premiera din sezonul 3 al „Re” de la Crunchyroll. De asemenea, filmul anime „Mononoke The Movie” a avut parte de o scurgere similară.

Aceasta este o lovitură semnificativă pentru Netflix, care se străduiește să protejeze conținutul original și să evite spoilerele care pot diminua experiența de vizionare pentru abonați. Într-o perioadă în care competiția între platformele de streaming este acerbă, astfel de scurgeri pot avea un impact negativ asupra reputației și veniturilor Netflix.

Netflix a anunțat că lucrează îndeaproape cu autoritățile și partenerii de post-producție pentru a identifica sursa scurgerii și pentru a preveni astfel de incidente în viitor. Cu toate acestea, rămâne de văzut cum va afecta acest incident percepția publicului și dacă măsurile luate vor fi suficiente pentru a restabili încrederea utilizatorilor în siguranța conținutului oferit de Netflix.

În concluzie, scurgerile recente de conținut Netflix și Crunchyroll subliniază vulnerabilitățile din industria de streaming și importanța măsurilor de securitate robuste pentru protejarea proprietății intelectuale. Netflix, în special, se confruntă cu provocări semnificative în gestionarea acestui incident și în asigurarea că astfel de evenimente nu se vor repeta.

This post was last modified on aug. 9, 2024, 2:31 PM 14:31

Disqus Comments Loading...