X

Carrefour Anunță REDUCERI în Magazine, ce Produse au Prețuri mai MICI in Toată Țara!

Carrefour, unul dintre uriașele lanțuri de hypermarket-uri care activează în România la ora actuală, a decis să pună în aplicare în toate magazinele din țară, o decizie mulțumită căreia clienții pot cumpăra mult mai ieftin o gamă extrem de variată de produse de la raft, cu reduceri cuprinse între 10% și 20%, în funcție de tipul de produs pe care îl vrem.

Carrefour explică mai jos că a ales 1.700 de produse care sunt incluse în această categorie specială, acestea fiind disponibile în hypermarket-uri, dar alte 300 de produse din Carrefour Market pot fi deasemenea cumpărate la prețuri cu reduceri similare, dacă suntem interesați de asemenea tipuri de oferte în momentul de față.

Așa cum a făcut și în alte cazuri, Carrefour România are produsele marcate special la rafturi, astfel încât să fie ușor de găsit de către clienții care vor să profite de oferte, deci nu trebuie decât să vă uitați cu atenție la ceea ce este pus la vânzare pentru a face economii substanțiale în aceasta perioadă în care prețurile au crescut extrem de mult, din păcate.

Carrefour desfășoară această campanie specială pentru toți clienții săi din România, astfel că nu trebuie să avem vreun card special pentru a profita de promoții, ci doar să mergem în oricare dintre locații și să cumpărăm ceea ce ne interesează, la prețurile, teoretic, bune pe care lanțul de hypermarket-uri s-a gândit să le perceapă.

Știi produsele alea care îți fac ochi dulci de multă vreme? Acum nu mai este o problemă. “Îmi place mult, mult, mult, Când îl văd și nu e mult.” Până pe data de 31 August, găsești reduceri între 10% – 20% la peste 1700 de produse în hypermarket-uri și 300 de produse în Carrefour Market, pentru că știm ce-ți place. De la produse congelate, la produse de curățenie, le găsești pe toate la super prețuri. Hai să faci ochi dulci la super prețuri și să cumperi produsele mult dorite.

This post was last modified on aug. 10, 2024, 1:03 PM 13:03

Disqus Comments Loading...