Formula 1: Anunțurile IMPORTANTE ale lui Charles LeClerc despre Lewis Hamilton Înaintea Trecerii la Ferrari

Formula 1 are dezvăluite o serie de anunțuri importante ale lui Charles LeClerc despre Lewis Hamilton înaintea trecerii la Ferrari, ce spune pilotul.

Formula 1 Anunțurile IMPORTANTE Charles LeClerc Lewis Hamilton Înaintea Trecerii Ferrari

Formula 1 devine din ce în ce mai incitantă, după ce Lewis Hamilton a redevenit pilotul numărul 1 în ultimele curse, iar atenția se îndreaptă din nou spre britanicul câștigător a 7 titluri mondiale, iar asta deoarece trecerea la Ferrari înseamnă că va conduce împreuna cu Charles LeClerc, care se arată entuziasmat de a colabora cu el.

Formula 1 pune presiune uriașă pe pilotii care concurează în cadrul curselor în fiecare an, iar conform lui LeClerc, oportunitatea de a conduce în aceeași echipă cu Lewis Hamilton este aproape ca un vis devenit realitate, chiar dacă el încearcă să fie cu picioarele pe pământ atunci când intră pe circuit, dorind să dea tot ceea ce e mai bun pentru a câștiga.

Formula 1 se va schimba extrem de mult începând din sezonul viitor, după ce Lewis Hamilton va deveni pilotul Ferrari, iar asta pentru că va crește serios rivalitatea de pe circuite, iar așteptările vor fi pe măsură, pentru că fanii vor dori să vadă ce poate face britanicul cu mașinile echipei italiene, pe care le considera superioare față de cele ale Mercedes.

“În primul rând, va fi o oportunitate grozavă de a învăța de la unul dintre cei mai buni vreodată”, spune Leclerc. „În al doilea rând, cred că va fi o oportunitate uimitoare, de asemenea, pentru mine să pot arăta de ce sunt capabil, așa că abia aștept cu nerăbdare.

În primul an în F1, îmi amintesc că am fost super-impresionat și intimidat de toți acești piloți minunați, iar Lewis este probabil cel mai bun de acolo, așa că a putea concura cu el a fost o nebunie. Nu, nu, nu – când îmi pun casca, atunci nu mai există nimic din toate astea.”