Kaufland: Măsura de ULTIM MOMENT, cati Bani dă GRATUIT Clienților din România Acum

Kaufland a anunțat o măsură de ultim moment, iar asta pentru că dezvăluie câți bani dă gratuit românilor care își fac cumpărăturile în magazinele sale.

Kaufland Măsura ULTIM MOMENT Bani GRATUIT Clienților România Acum

Kaufland, de departe ce la mai mare lanț de hypermarket-uri din România la ora actuală, a decis să le ofere clienților posibilitatea de a se bucura de o nouă ofertă specială, disponibila doar pentru o perioadă limitată de timp, după cum puteți vedea inclusiv din imaginea de mai jos, iar de ea merită să profite oricine.

Kaufland explică foarte clar că vorbim despre o promoție disponibilă exclusiv prin intermediul Kaufland Card, cardul de fidelitate care ne ajută să facem cumpărături cu spor în România, astfel că merită să fim atenți la promoțiile care sunt disponibile prin intermeidul său, dar și la această campanie care ne dă gratuit bani.

Kaufland spune că, dacă activăm cuponul special de reduceri disponibil în cadrul Kaufland Card, ne va fi oferită o reducere de 15 LEI la cumpărături de 200 de LEI, iar asta înseamnă că vom putea să cumpărăm produsele noastre favorite la prețuri mult mai bune decât în mod obișnuit, însă doar pentru o perioadă limitată de timp.

Conform celor de la Kaufland, această campanie este limitată exclusiv pentru clienții care au un Kaufland Card făcut în prealabil, astfel că daca nu aveți unul realizat deja, atunci e important să îl faceți acum, pentru că veți beneficia de banii oferiți gratuit de către lanțul de hypermarket-uri la orice fel de cumpărături de minim 200 de LEI.

Kaufland are deasemenea pentru clienții cu Kaufland Card și o gamă extrem de variată de oferte speciale cu reduceri neașteptat de bune în anumite cazuri, astfel că nu ar trebui să ratăm vreuna dintre ele, atât timp cât avem acest tip de card făcut, pentru că s-ar putea să regretăm decizia luată de a le ignora.