X

2 Mesaje ale BANCA Transilvania IMPORTANTE, ce Transmite Oficial Clienților din România

BANCA Transilvania, de departe cea mai mare instituție financiară din România la ora actuală, dar și una dintre cele mai mari din Europa de Sud-Est, a decis să aducă în imediata atenție a românilor o serie de informații de interes cu privire la conturile bancare, dar și ceea ce le este oferit pe partea de beneficii.

BANCA Transilvania explică mai jos că, dacă ne folosim cardurile Star Forte pentru a face cumpărături de minim 100 de LEI pe săptămână, atunci suntem în mod automat înscriși pentru a intra în tragerea la sorți pentru o excursie în Punta Cana, atât pentru noi, cât și pentru o altă persoană, conform mesajului.

BANCA Transilvania vorbește deasemenea mai jos și despre aplicatia BT Pay, care ne oferă posibilitatea de a gestiona mult mai bine cardurile bancare pe care le avem, iar asta pentru că, mulțumită ei putem modifica limitele tranzacțiilor online și offline, a retragerilor de numerar de la bancomate, dar și a numarului de tranzacții zilnice.

BANCA Transilvania spune deasemenea că putem să blocâm, sau sa deblocâm, cardurile în funcție de nevoile pe care le avem, totul fiind gândit pentru a ni se oferi doar cele mai bune experiențe posibile când vine vorba despre utilizarea serviciilor bancare pe care instituția financiară ni le pune la dispoziție în momentul de față.

Cumperi de minim 100lei/săptămână cu cardul de cumpărături Star Forte și intri automat în tragerea la sorți pentru o excursie în Punta Cana, pentru tine și persoana pe care vrei să iei cu tine.

Poți reordona cardurile oricând, oriunde. În plus, din BT Pay poți modifica limita tranzacțiilor tale online și offline, a retragerilor de numerar de la bancomat și a numărului de tranzacții pe care le poți face într-o zi. În plus, poți bloca sau debloca cardurile, oricând ai nevoie. Tare, nu ?

This post was last modified on aug. 11, 2024, 1:12 PM 13:12

Disqus Comments Loading...