X

Formula 1: Dezvăluirile lui Lewis Hamilton de ULTIM MOMENT privind McLaren, Red Bull și Max Verstappen

Formula 1 va continua în perioada următoare, iar Lewis Hamilton a vorbit despre șansele ca McLaren să depășească Red Bull în clasamentul constructorilor, chiar dacă piloții celor 2 echipe se vor plasa pe locuri complet diferite, iar asta în condițiile în care Mercedes nu să chiar atât de bine în acest clasament în momentul de față, iar mașina înca îmbunătățită.

Formula 1 ne-ar putea aduce câteva surprize interesante de la McLaren în perioada următoare, iar echipa ar putea obține o poziție foarte bună în clasamentul constructorilor, dacă piloții săi vor reuși să obțină noi poziționări bune în cadrul curselor în care vor concura, șansele ca acest lucru să se întâmple fiind în continuare mari.

Formula 1 este totuți dominată clar de Max Verstappen la ora actuală, iar Lewis Hamilton este ferm convins de faptul că nu-l va putea ajunge din urmă pe rivalul său, mai ales că acesta din urmă are și o mașină foarte puternică, astfel că șansele ca el să câștige titlul anul acesta sunt infime, chiar dacă va mai câștiga curse în lunile următoare.

“Nu este imposibil, dar este o sarcină uriașă, provocatoare, dar absolut deloc imposibilă. Au doi piloți foarte puternici care sunt capabili să concureze, în cele din urmă în acest moment în campionat, o mașină care este cu adevărat acolo sus, care marchează multe puncte pe partea cealaltă. Deci, au ceva cu care pot lucra acolo, cu siguranță.

Cred că a fost o perioadă când am fost aici în care eram cu 40 sau ceva de puncte în urmă – 70 este un număr mare atunci când ești împotriva unei mașini care are probabil foarte, foarte aproape un record de 100%. a declarat Lewis Hamilton.”

This post was last modified on aug. 11, 2024, 5:05 PM 17:05

Disqus Comments Loading...