Insula Iubirii: CONFRUNTAREA Mult Așteptată la Antena 1 și SECRETELE Dezvăluite de Ispite

Insula Iubirii are anunțată o confruntare mult așteptată la Antena 1 între inspite și concurenți, dar are deasemenea și unele secrete importante dezvaluite live.

Insula Iubirii live antena 1 confruntarea ispite

Insula Iubirii continuă inclusiv peste weekend, iar asta deoarece în casele concurenților există în continuare foarte multe controverse, ispitele și cuplurile având tot mai multe interacțiuni, în special când vine vorba despre atingeri și săruturi, iar desigur că dacă vrei să vezi totul live, ai inclusiv opțiunea de a face acest lucru folosind link-urile de mai jos.

Insula Iubirii ne-a adus în prim-plan incursiunea din apă dintre Cornel și ispita Loredana, în timpu bonfire-ului, iar asta pentru că amândoi s-au simțit foarte bine, iar acest lucru a fost foarte ușor văzut inclusiv de către iubita lui Cornel, care nu a fost fericită de ceea ce s-a întâmplat, iar live oricine poate vedea totul când este transmisă emisiunea de la Antena 1.

Insula Iubirii ne va arăta luni inclusiv o confruntare foarte intensă în care vor participa unii dintre cei mai populari concurenți, dar și unele dintre cele mai populare ispite, astfel că ne așteaptă un început de săptămână extrem de interesant în cadrul competiției, așa cum este de așteptat, iar totul poate fi văzut inclusiv live, daca sunteți interesați de acest lucru.

Insula Iubirii – Confruntarea mult Așteptată la Antena 1 live

Insula Iubirii este un loc de foarte plin de controverse, acest lucru fiind vizibil în fiecare zi de emisiune la Antena 1, ea devenind un fenomen național mulțumită interesului foarte mare pe care românii îl au vis-a-vis de ea, așa că tot ceea ce vedeti mai jos ar trebui să se întâmple în cursul zilei de mâine, iar noi vom vedea totul.

Insula Iubirii live pe Antena 1 poate fi văzută în fiecare zi de transmisiune folosind link-urile de mai jos:

Cornel a discutat cu ispita Loredana, despre bonfire și momentul lor din apă. Luni vezi cea mai așteptată confruntare de pe Insula iubirii! Maluma: “Mă consum și asta înseamnă ceva pentru mine.” In timp ce Simona plângea la bonfire, Claudiu avea primul sărut cu ispita Anamaria.

Fetele au jucat cu ispitele adevăr și… adevăr. Imaginile nedifuzate la TV din Casa Fetelor. În ce ipostaze a fost surprins Marcel la Summer Well. Ispita a fost însoțită de iubita sa, Armina. Ispita Marcel: “Nu mai inteleg!”! Maria l-a ales pe Eric pentu o intalnire.