Orange: Clienții Români Anunțați despre o IMPORTANTĂ Decizie Oficiala Luată

Orange își anunță în mod oficial clientii români în legătură cu o importantă decizie oficială, iată ce trebuie să știe milioane de oameni din țară.

Orange Clienții Români Anunțați IMPORTANTĂ Decizie Oficiala Luată

Orange, cel mai mare grup de telecomunicații din toată România în momentul de față, a decis să-i surprindă total pe clienții din România, iar asta pentru că a hotărât să le ofere tuturor celor interesați, posibilitatea de a câștiga unul dintre telefoanele Samsung Galaxy Z Fold6 care sunt oferite de către companie pentru cei mai norocoși clienți.

Orange explică mai jos că această campanie speciala, le permite tuturor celor care reincarcă o cartelă prepay cu suma de 5 euro, folosind un card Mastercard, să câștige unul dintre telefoanele Samsung Galaxy Z Fold6 oferite, însă doar dacă respectă toate condițiile de participare, pe care grupul de telecomunicații a decis să le impună acum pentru noi.

Orange spune că trebuie să facem această tranzacție prin intermediul My Orange, pentru a putea să ne bucurăm de înscrierea în cadrul acestei promoții speciale pe care compania le pune la dispoziția noastră, dar partea bună este că înscrierea în cadrul campaniei se face în mod automat, deci nu trebuie să facem vreo acțiune pentru a fi luați în considerare.

Orange explică foarte clar mai jos ceea ce se întâmplă din punct de vedere al modului în care ne putem înscrie pentru a participa la promoție, așa că merită să avem în vedere tot ceea ce oferă grupul de telecomunicații pentru noi, chiar dacă totul este oferit doar pentru o perioadă limitată de timp în România în această perioadă.

Premii surprinzătoare la plăți ușoare! Câștigă unul dintre cele 5 telefoane Samsung Galaxy Z Fold6. Reîncarcă o cartelă PrePay cu o optiune sau credit de minimum 5 euro credit, plătește cu Mastercard în My Orange, salvează cardul în cont și intri automat în tragerea la sorți.

Iată ce trebuie să faci pentru a fi înscris în tragerea la sorți: reîncarcă o cartelă PrePay cu o optiune sau credit de minimum 5 euro credit; plătește cu un card Mastercard; salvează cardul în contul My Orange. Poți câștiga prin tragere la sorți unul dintre cele 5 telefoane Samsung Galaxy Z Fold6.