Auchan Emite o Cerere Oficială IMPORTANTĂ pentru MILIOANE de Clienți Români

Auchan a publicat o cerere oficială foarte importantă pentru milioane de clienți din toată România, iată ce vrea lantul de hypermarket-uri acum.

auchan reciclare ulei

Auchan, unul dintre lanturile cele mai mari de hypermarket-uri care activeaza in Romania la ora actuala, a decis sa aduca in imediata atentie a milioane de romani, o cerere foarte importanta despre care trebuie sa stie cu totii, iar asta pentru ca le vorbeste romanilor despre importanta combaterii risipei alimentare, dar si a reciclarii.

Auchan vorbeste mai jos despre eforturile pe care le face pentru a combate risipa alimentara in fiecare an, aceasta fiind una dintre problemele cele mai mari cu care se confrunta omenirea, iar marele lant de hypermarket-uri depune eforturi serioase pentru a convinge romanii sa nu faca risipa si sa cumpere doar produsele de care au nevoie.

Auchan explica mai jos cum pot romanii sa recicleze uleiul alimentar pe care il folosesc la gatit, acesta putand fi depus la magazinele lantului de hypermarket-uri, initiativele de acest gen avand un impact extrem de mare pentru a reduce substantial risipa alimentara, iar asta este de foarte mare ajutor pentru intreaga omenire.

Auchan este doar unul dintre lanturile de hypermarket-uri care pune in aplicare masuri de acest gen, iar asta pentru ca exista si altele care actioneaza la fel, deci exista sanse foarte mari sa gasiti solutii de reciclare a uleiului alimentar inclusiv in cadrul lanturilor concurente, deci merita sa profitati de sistemele de acest gen, oriunde sunt ele disponibile.

Eforturile Auchan pentru combaterea risipei alimentare sunt susținute și de alegerile responsabile ale clienților noștri. Inițiativa noastră de colectare și reciclare a uleiului uzat este una dintre cele mai reușite, cu efect pozitiv direct asupra mediului înconjurător. Nu uita că poți oricând să colectezi uleiul folosit într-un recipient de plastic și să vii cu el la cel mai apropiat hipermarket Auchan, la biroul Serviciu Clienți. De aici, uleiul este transportat și reciclat în biodiesel de către un reciclator autorizat, iar noi îți mulțumim!