FAN Courier Informeaza despre Masurile IMPORTANTE Aplicate pentru Toata Tara

FAN Courier a decis sa-i informeze in mod oficial pe romani cu privire la masurile importante aplicate in toata tara, ce decizii a luat oficial.

fan courier blocare romania

FAN Courier a decis sa-i anunte in mod oficial pe milioanele de clienti din toata Romania despre o decizie pe care urmeaza sa o puna in aplicare in perioada imediat urmatoare, iar asta pentru ca incepand cu ora 12:00 a zilei de 18 august si pana la ora 15:00 a aceleiasi zile, urmeaza sa aiba loc o serie de lucrari de mentenanta pentru unele dintre serviciile sale.

FAN Courier nu desfasoara chiar atat de des campanii de acest gen, astfel ca atunci cand ele se intampla, compania ii avertizeaza din timp pe clienti, pentru ca toti sa stie la ce sa se astepte, mai ales ca vorbim despre atat de multe servicii care urmeaza sa fie afectate timp de 3 ore, cat se desfasoara lucrarile.

Pe data de 18 august, avem programate lucrări de mentenanță a sistemelor IT între orele 12:00 și 15:00. În acest interval, următoarele servicii vor fi afectate:

  • Accesul la platforma selfawb și disponibilitatea endpoint-urilor de integrare;
  • Accesul la website-ul fancourier;
  • Accesul la platforma retur.fancourier;
  • Funcționalitățile aplicațiilor mobile FAN Courier pentru Android și iOS;
  • Funcționalitățile serviciilor SMS Link pentru vizualizarea statusului expedițiilor și alte operațiuni de livrare;
  • Acțiunile de dropoff sau pickup la FANbox și Collect Point.

Ne cerem scuze pentru orice inconvenient și vă mulțumim pentru înțelegere. Vom lucra pentru a minimiza impactul asupra serviciilor dumneavoastră. Vă mulțumim pentru răbdare.