Formula 1: Mercedes Admite PROBLEMELE Mari ale lui Lewis Hamilton cu Masina de Curse

Formula 1 are Mercedes in centrul atentiei, dupa ce problemele lui Lewis Hamilton cu masina de curse au fost admise de catre un director al echipei.

Formula 1 Mercedes Admite PROBLEMELE Lewis Hamilton Masina Curse

Formula 1 continua sa ne arate cat de diversificate sunt problemele cu care se confrunta atat echipele, cat si pilotii, iar asta pentru ca directorul Mercedes, Andrew Shovlin, a dezvaluit problemele cu care s-a confruntat Lewis Hamilton din momentul in care masina W14 a inecput sa fie folosita pentru teste si apoi in curse.

Formula 1 nu i-a adus prea multe satisfactii in ultimii ani lui Lewis Hamilton, el plangandu-se de multe ori de masina pe care Mercedes i-o oferea, iar Shovlin confirma faptul ca, spre deosebire de George Russell, Hamilton a avut mai multe probleme in a se adapta si a controla noua masina, ceea ce a dus si la probleme pe circuite.

Formula 1 este extrem de competitiva, iar Lewis Hamilton a avut foarte multa presiune pusa pe el din cauza faptului ca pentru perioade lungi de timp nu a castigat cursele in care concura, iar britanicul s-a plans constant de masinile pe care Mercedes i le-a oferit, echipa confirmand acum cat de reale au fost plangerile britanicului.

„Cred că de la început, poate lui Lewis i s-a părut că mașina era mult mai dificil de tratat. Unul dintre domeniile pe care le-am îmbunătățit cu mașina a fost posibilitatea de a ateriza configurația în FP1, pentru a oferi o bază bună pentru a începe să construim pe performanță și să o ajustam, ceea ce a ajutat enorm weekendul.

La începutul anului, am făcut schimbări relativ mici. Dintr-o dată, întregul echilibru al mașinii s-a oprit și atunci ne-am chinuit cu adevărat, așa că asta ne-a ajutat cu siguranță. Este probabil corect să spunem că, în cursele anterioare, lui Lewis îi era mai greu să se instaleze decât George.”