BANCA Transilvania Vorbeste Oficial despre o IMPORTANTA Masura Noua pentru Romania

BANCA Transilvania vorbeste oficial despre o importanta masura noua pentru Romania, iata ce decizie a luat banca si cum se va aplica oficial.

BANCA Transilvania Vorbeste Oficial IMPORTANTA Masura Noua Romania

BANCA Transilvania, principala institutie financiara din Romania si Europa de Sud-Est, a decis sa aduca in imediata atentie a milioane de romani, o masura importanta pe care o va pune in aplicare saptamana aceasta, iar asta pentru ca in cursul zilei de 15 august 2024, unitatile sale din toata Romania urmeaza sa fie inchise, cu unele exceptii, asa cum se intampla in fiecare an.

BANCA Transilvania explica mai jos faptul ca, pe 15 august, exceptand agentiile sale din centrele comerciale, toate celelalte vor fi inchise, iar in cazul primelor va exista un program de lucru doar intre orele 12:00 si 18:00, astfel ca nu veti putea merge altcandva, iar el ar putea fi deasemenea modificat, in functie de programul pe care il are centrul comercial respectiv.

BANCA Transilvania spune ca in aceasta perioada, numarul operatiunilor care vor putea fi realizate in cadrul acestor agentii va fi limitat, iar asta pentru ca nu se lucreaza la sediul central al bancii, deci nu vom putea face chiar tot ceea ce dorim, dar avem totusi la dispozitie o varietate de servicii utile, despre care ar trebui sa stim, pentru ca sunt importante.

BANCA Transilvania spune deasemenea ca va functiona in aceasta perioada Call Center-ul sau, impreuna cu toate aplicatiile si serviciile online disponibile in mod obisnuit, separat fiind dezvaluit si faptul ca operatiunile de la bancomatele BT Express Plus, vor fi deasemenea posibila pentru oricare dintre clientii din toata Romania.

În 15 August luăm o mică pauză și unitățile BT vor fi închise. Dacă ai nevoie de noi, ne găsești în unitățile BT din centrele comerciale, între 12:00 și 18:00. Programul este adaptat și în funcție de orarul acestora, iar recomandarea noastră este să îl verifici înainte să ne faci o vizită.

Ce operațiuni poți face: schimb valutar pe casa de schimb valutar; extrase de cont; emitere card, reemitere card, resetare pin, refuz la plată, modificare limite de tranzacții cu cardul, blocare card, activare/modificare BT24 și NEO, SMS Alert; scoring și preluări documentații pentru credite; preluare instrumente de debit în vederea decontării.