DACIA Duster: Foarte IMPORTANT Anunt Oficial in Europa privind SUV-ul Romanesc

DACIA Duster este in centrul unui foarte important anunt oficial in Europa, iata de ce SUV-ul romanesc este in atentia tuturor in acest moment.

DACIA Duster IMPORTANT Anunt Oficial Europa SUV Romanesc

DACIA Duster, cel mai recent model de SUV pe care DACIA l-a adus pe piata, are parte de un start extrem de bun in randul clientilor, iar asta pentru ca masina companiei romanesti, a reusit sa ajunga foarte rapid in topul celor mai bine vandute SUV-uri din Europa. DACIA Duster 3 a fost pus in vanzare in prima parte a anului 2024, iar desi noile modele au fost vandute in putine exemplare deocamdata, modelul a inregistrat vanzari extrem de bune in Europa.

DACIA Duster este in top 5 cele mai bine vandute SUV-uri din categoria B, o realizare impresionanta, mai ales ca se lupta cu modele de la Volkswagen sau Ford, deci vorbim despre un succes care merita sa fie in atentia noastra in momentul de fata. Dupa cum prea bine stiti deja, DACIA Duster are un pret usor mai mic decat concurentii sai, oferind si mai putine pe partea de dotari, etc, dar cu toate acestea, se bucura de un succes destul de mare.

DACIA Duster: Foarte IMPORTANT Anunt Oficial in Europa privind SUV-ul Romanesc

DACIA Duster se vinde anual in sute de mii de exemplare in toata lumea, iar Europa este cea mai mare piata pentru companiile DACIA si Renault, cand vine vorba despre masinile produse de catre grupul romanesc, ele fiind cautate foarte des de catre europeni. DACIA Duster 3 are succes foarte mare in Europa, desi e pusa in vanzare de putina vreme, dar vine dupa o perioada foarte lunga de timp in care cei de la DACIA nu au mai lansat vreun model nou de SUV.

DACIA Duster in top 6 cele mai bine vandute SUV-uri din categoria B, nu ar trebui sa fie vreo surpriza, in principal din cauza pretului mic pe care il are masina, iar asta deoarece in momentul de fata consumatorii cauta masini ieftine pe care sa le cumpere. Cifrele de vanzari pentru prima parte a anului 2024 vizeaza in principal modelele mai vechi ale DACIA Duster, nu si Duster 3, deci e de asteptat ca vanzarile sa creasca si mai mult in perioada urmatoare.

DACIA Duster va fi cu siguranta foarte populara in cursul urmatorilor ani, mai ales ca vorbim despre o masina care a beneficiat recent de un upgrade si este foarte cautata, asa ca va fi interesant de vazut cati oameni vor fi dornici sa o cumpere in aceasta perioada.