Formula 1: Lewis Hamilton Anunt PIEDICILE Majore la care se Asteapta in 2024

Formula 1 este in centrul unui anunt important al lui Lewis Hamilton, care vorbeste despre piedicile majore la care se asteapta in 2024.

Formula 1 Lewis Hamilton Anunt PIEDICILE Majore Asteapta 2024

Formula 1 a avut parte de un sezon extrem de interesant pana acum, dar Lewis Hamilton anunta ca vom vedea si mai multe surprize majore in cursul urmatoarelor luni, pentru ca exista atat de multi piloti cu abilitati atat de apropiate, dar si masini atat de bune, incat lupta pentru podium va fi una foarte incinsa in perioada imediat urmatoare.

Formula 1 l-a readus din nou pe Lewis Hamilton in top, iar asta pentru ca pilotul britanic a reusit din nou sa castige cursele in care s-a inscris, iar asta ii da increderea sa priveasca extrem de pozitiv perioada urmatoare, in care se asteapta sa mai castige curse, astfel ca foarte multa lume vrea sa vada si mai multe victorii de la el in viitor.

Formula 1 este un sport foarte competitiv, insa pentru Lewis Hamilton este cat se poate de clar faptul ca, a ajunge pe podium, sau a castiga titlul de campion, nu mai este la fel de usor ca inainte, mai ales ca are adversari care au la indemana masini foarte performante, capabile sa-I ajute sa castige cursele in care intra.

“Este cu adevărat fantastic, cred, pentru sport, să ai echipe și piloți atât de apropiați. Pedigree-ul șoferilor aflați în vârf astăzi este cu adevărat de elită și uimitor. Nu ne așteptam să concuram cu McLarens sau Red Bulls în acest moment al sezonului, știți, cu modul în care am început, așa că pentru noi acum ne-am închis și să fim…

Va fi al naibii a doua jumătate a sezonului, cu siguranță. Dar, vreau să spun, dacă putem continua acest tip de performanță așa cum am avut ultimele curse, ceea ce a fost fantastic… Cred că dacă ne putem începe weekendurile puțin mai bine, sper să putem continua.”