Italia si Marea Britanie Coopereaza, Giorgia Meloni cerand Masuri FARA PRECEDENT ce Ajuta Intrarea Romaniei in Schengen

Italia si Marea Britanie coopereaza, Giorgia Meloni si Keir Starmer cerand masuri fara precedent ce ajuta intrarea Romaniei in Schengen.

Italia Marea Britanie Coopereaza Giorgia Meloni Masuri FARA PRECEDENT Ajuta Intrarea Romaniei Schengen

Italia si Marea Britanie, prin Georgia Meloni si Keir Starmer, vor sa impuna Masuri fara precedent pentru Spatiul Schengen, care ar ajuta extraordinar de mult intrarea Romaniei in Schengen si cu granitele terestre, deoarece vor sa reconfigureze Europol pentru a se concentra pe traficul de migranti, o problema care a dus europenii la extreme in ultimii ani.

Italia si Marea Britanie au un plan pentru ca Europol sa se concentreze total, sau cu prioritate pe aceasta problema care afecteaza Europa, Giorgia Meloni prezentand ideea in fata premierului Keir Starmer, acesta fiind de acord, iar daca ea va fi pusa in practica, atunci intrarea Romaniei in Schengen cu granitele terestre, devine mai usoara.

Italia si Marea Britanie colaboreaza de multa vreme pentru a reduce migratia ilegala la nivel european, insa vedem acum ca Giorgia Meloni si Keir Starmer vor sa implice mai serios agentia europeana politieneasca, iar intrarea Romaniei in Schengen poate fi grabita serios, daca planul va avea succes si-I vom vedea efectele curand.

“Keir Starmer și Giorgia Meloni plănuiesc să pună forța de poliție a UE să se concentreze pe combaterea migrației ilegale. Ofițerii Europol lucrează în prezent la orice, de la terorism la traficul de droguri, dar cei doi lideri doresc ca agenția să acorde prioritate țintirii traficanților de persoane. Giorgia Meloni, premierul italian.

A propus fie o reorganizare masiva a Europol pentru a se concentra pe migrația ilegală, fie să i se acorde o misiune specială în această problemă. Se presupune că Keir Starmer și-a exprimat sprijinul pentru propunere atunci când cei doi s-au întâlnit luna trecută și au propus ideea ca ofițeri din Marea Britanie și Europol să conducă operațiuni comune.”